Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tukkumyyjä
Hämeenlinna

Kanta-Hämeen Tuoretuote on kasvanut kolmessakymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen suurimmaksi yksityiseksi päivittäistavaroiden tukkuliikkeeksi. Perusajatuksemme on selkeä: tarjota asiakkaille yksilöllistä palvelua ja laadultaan tinkimättömiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme suurkeittiöalan ammattilaisia ja vähittäiskauppaa yli sadan ammattilaisen voimin. Olemme erityisen ylpeitä tuoretuotekaupan osaamisesta – siihenhän viittaa jo yrityksemme nimikin. Kehitämme jatkuvasti Lähiruoka-palvelukonseptia, jossa tuotteen matka lähiviljelijältä asiakkaalle on puristettu minimiin.
Ketterä logistiikkamme ja 12/24-tunnin tilaus/toimitusrytmimme huolehtii, että saat tuotteet juuri silloin kun on sovittu. Joustavuutta lisää oma kuljetuskalusto sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät.

Etsimme tukkumyyjiä Hämeenlinnaan Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy:lle maaliskuusta syyskuulle kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Tehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään osana myyntitiimiä ja vastuullasi on jo olemassa oleville asiakkaille myynti ja heidän tilausten vastaanotto sekä tilausten syöttäminen järjestelmään. Sinulla tulee olemaan omat asiakkaat, joihin olet päivittäin yhteydessä listan mukaisesti puhelimitse sekä sähköpostitse. Asiakaskuntasi koostuu horeca-puolen toimijoista. Työaika ajoittuu arkisin klo 7-17 aikavälille.  

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Aktiivinen työote sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Tulet tarvitsemaan englannin kielen taitoa päivittäin asioidessasi asiakkaiden kanssa. Kaupan tai ravintola alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen työtehtävän myynnin parissa jo olemassa olevan laajan asiakaskunnan parissa sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Hämeenlinna
Sijainti
Kanta-Häme
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
9.1.2020 0:00
Haku päättyy
27.1.2020
Paikkojen lukumäärä
2
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
51031
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.