Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Rengasasentaja
Nastola; Lahti

Nasto-Rengas Oy on renkaiden ja vanteiden ammattilainen Lahden Nastolassa. Olemme palvelleet asiakkaitamme asiantuntevasti ja joustavasti kaikissa rengas asioissa jo vuodesta 1991 asti. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa mm. Lahden, Hollolan, Orimattilan, Heinolan, Iitin ja Kouvolan alueella asuvista rengaspalveluidemme käyttäjistä. Rengashuolto ja -myynti ovat ydinosaamistamme. Myynnistämme löytyy laaja valikoima renkaita ja vanteita. Suoritamme myös autojen määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisätietoja www.nastorengas.fiEtsimme asiakasyrityksellemme Nasto-Rengas Oy:lle kahta rengasasentajaa renkaiden vaihdon syyssesonkiin (n.2-4 viikkoa). Työt alkavat lokakuun puolessa välissä ja päättyvät mahdollisesti joulukuussa sesongin kestosta riippuen. Työaika on arkisin klo 9-17 ja tehtävän palkkaus menee autorengasalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluvat renkaiden vaihto ja asennus. Odotamme sinulta autotuntemusta, hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä ripeässäkin tahdissa, sillä työ on ajoittain hektistä. 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 /  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asennus/huolto
Kaupunki tai kunta
Nastola; Lahti
Sijainti
Päijät-Häme
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
9.10.2019 0:00
Haku päättyy
27.10.2019
Paikkojen lukumäärä
2
Tästä työpaikasta vastaa
Eveliina Peltoniemi
Työpaikan numero
53186
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.