Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Ohjelmistosuunnittelija
Oulu; Kuopio

Se optimaalinen kumppani.

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi. Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista. Optimoimalla tuotetaan korkealaatuisempia palveluja ja saadaan henkilöstö keskittymään omassa työssään olennaiseen tekemiseen.

Haemme Procomp Solutions Oy:lle ohjelmistosuunnittelijoita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun ja Kuopioon.

Ohjelmistosuunnittelijana osallistut yrityksen merkittäviin hankkeisiin osana projektitiimejä ja annat osaamisesi näkyä modernien ratkaisujen toteutuksessa ja kehityksessä. Haluat ymmärtää myös asiakkaan liiketoimintaa koodirivien takana.

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Ohjelmistosuunnittelijana voit olla joko valmis rautainen ammattilainen tai vasta parin vuoden työkokemuksen omaava kehittyjä. Näin ollen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja tehtäväkenttääsi.

Toivomme että omaat vahvan .NET ohjelmointitaidon C#:lla. Arvostamme lisäksi ymmärrystä nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuurimalleista.

Tämän lisäksi toivomme osaamista joistain seuraavista:

  • ASP.NET
  • MVC
  • SQL-tietokantaosaaminen
  • Android-alustojen tunteminen
  • käyttöliittymäsuunnittelu
  • paikkatietojen käsittely
  • IIS

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä nykyaikaisia it-ratkaisuja jatkuvaa ammatillista kehittymistä tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja ota haaste vastaan!  Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae paikkaa pikaisesti. Varmistathan, että CV:stä käy selkeästi ilmi oma osaamisesi haetuista teknologioista.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.9.2017 mennessä Kaislanet-palveluun.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Oulu; Kuopio
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Savo
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
22.8.2017 0:00
Haku päättyy
3.9.2017
Paikkojen lukumäärä
2
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
5627
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.