Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Jäteauton kuljettaja
Janakkala

Janakkalan Jätteenkuljetus Oy on toiminut jo vuodesta 1989 kokonaisvaltaisen jätehuollon toimijana ja kehittäjänä. Yrityksen palveluihin kuuluu koko kirjo sekajäteastioista aina viemäreiden avaukseen ja kuvaukseen. Yrityksen toiminta-alueena on koko Kanta-Häme sekä Uudenmaan alue.

Etsimme asiakasyrityksellemme Janakkalan Jätteenkuljetus Oy:lle jäteauton kuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen päivätyö. 

Tehtäviisi kuuluvat jäteastioiden tyhjentäminen ajoreitin varrelta. Työ vaatii kuljettajan ammattipätevyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Olet asiakaspalvelutaitoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ajotaitojasi sekä mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, 050 4356 653, hannele.hiltunen@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Liikenne/kuljetus/ logistiikka
Kaupunki tai kunta
Janakkala
Sijainti
Kanta-Häme
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
17.2.2020 0:00
Haku päättyy
30.3.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
36194
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.