Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Järjestötyöntekijä
Helsinki

Toimihenkilöliitto ERTO edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. ERTOn jäsenet työskentelevät mm. logistiikka-alalla, markkinointiviestinnässä, digimedian parissa, sosiaali- ja terveysalalla, taloushallinnossa, tietoalalla, optisella alalla, järjestöissä sekä liikunnan ja kulttuurin parissa. ERTOn toiminnassa keskeisiä arvoja ovat jäsenlähtöisyys, oikeudenmukaisuus, asiantuntemus ja edistyksellisyys. ERTO on edelläkävijä ammattiliittojen joukossa.

 


 

Haemme yhteistyössä ERTO:n kanssa järjestötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijä rekrytoituu suoraan ERTO:n palvelukseen. Määräaikaisuus on voimassa 31.12.2018 saakka.

Tehtäviisi kuuluvat

Järjestötyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat erilaisten tilaisuuksien järjestäminen ja koordinointi sekä tilaisuuksiin osallistuminen. Lisäksi tehtäviisi sisältyy myös liiton aluejärjestö- ja oppilaitostyötä sekä osallistumista liiton järjestö-, viestintä- ja koulutustoimintaan sekä ERTO Nuorten toimintaan. Tehtäväsi puitteissa pääset matkustamaan ja verkostoitumaan yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

AMK-tutkintoa, vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja sujuvaa MS Office -osaamista. Eduksi katsomme kokemuksesi erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla ammattiliittotuntemusta tai kokemusta toimimisesta ammattiliitossa, vaan tärkeämpää on energinen, reipas ja rohkea asenne ja halu verkostoitua. Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka solmii vaivattomasti suhteet yhtä lailla organisaation sisällä kuin muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Jäsenhankinta on sinulle helppoa ja hauskaa.

ERTO tarjoaa sinulle

monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa työyhteisössä ERTOn tulevan juhlavuoden parissa.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504 maanantaina 11.9. klo 12-13 ja maanantaina 18.9. klo 13-14 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2017 mennessä Kaislanet-palveluun. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
6.9.2017 7:30
Haku päättyy
20.9.2017
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjaana Merikanto
Työpaikan numero
1052
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.