Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Viestintäsuunnittelija
Helsinki

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa. Arekissa työskentelee 40 asiantuntijaa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Arek Oy:lle viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on 12 kk kestävä sijaisuus. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalasatamassa. Työtä tehdään hybrimallilla, sekä läsnä toimistolla että etänä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat 

Viestintäsuunnittelijan vastuisiin kuuluvat laajasti sisäinen ja ulkoinen (asiakasviestintä sekä julkinen) viestintä. Työtehtäviin kuuluvat viestintästrategian ja viestinnän suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu päivittäisviestintä, kuten erilaiset kampanjat, projektit, uutiskirjeet ja tiedotteet. Viestintäsuunnittelija suunnittelee ja jalkauttaa myös yhtenäistä viestintäkulttuuria. Tuet ja autat asiantuntijoita viestinnässä, hallinnoit eri viestikanavia ja välineitä sekä järjestät tapahtumia. Viestintäsuunnittelijan on tärkeä hallita erilaisia kokonaisuuksia ja nostaa esille oleellinen sekä tärkein tieto. Viestintä tukee ydintavoitteiden ja -toimintojen sekä asiantuntijuuden näkyväksi tekemistä.

Toivomme sinulta  

Työssä menestyy henkilö, jolla on soveltuva koulutus esimerkiksi viestinnän, kaupallisen tai muun hallinnollisen alan koulutus. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja myös kokemusta visuaalisten materiaalien luomisesta. Hahmotat kokonaisuuksia, mutta otat myös yksityiskohdat huomioon. Olet kehitysorientoitunut ja viet muutosta eteenpäin rohkeasti. Olet henkilönä oma-aloitteinen, itseohjautuva, järjestelmällinen ja positiivinen. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja ja osaat käyttää MS Officen (erityisesti Power Point ja Word) työkaluja sujuvasti. Sharepointin tuntemus on eduksi työtehtävässä. Lisäksi osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmia ja sinulla on visuaalista silmää. Viestit sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, pienen, mutta asiantuntevan tiimin, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen ja ajanmukaisen työympäristön Helsingin Kalasatamassa sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen pdf-muodossa mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
14.10.2021 9:00
Haku päättyy
31.10.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Ella Rintamäki
Työpaikan numero
58560
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.