Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Verkkoasiantuntija
Vantaa

Wisdomic tarjoaa viisaita IT-palveluja ihmiseltä ihmiselle. Olemme "suurten ja näkymättömien persoonien" IT-talo: leppoisien, outojen ja äkkiväärienkin, joilla on harvinaislaatuinen kyky palvella asiakkaita. Me kehitämme asiakkaittemme kokoisia ja näköisiä, viisaita IT-ratkaisuja, jotta asiakkaidemme tulevaisuuskin olisi turvattu. Erotumme inhimillisyydellä ja luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia - tähtäimessä alan korkein asiakastyytyväisyys. Toimimme seitsemällä toimipaikalla, työllistämme 60 työntekijää ja liikevaihtomme on 15 M€.

Etsimme Wisdomicille kokenutta verkkoasiantuntijaa projektitiimiin vastaamaan konesalin ja asiakkaiden verkkojen arkkitehtuurista, tuesta ja ylläpidosta. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Wisdomicin kanssa.

Tehtävässäsi pääset vastaamaan asiakaslähtöisestä verkkoympäristöjen määrittely- ja kehitystyöstä ja verkkoprojekteihin liittyvistä asennus- ja konfiguraatiotehtävistä. Pääset työstämään myös kiinnostavia verkkoteknisiä ongelmanratkaisutehtäviä. Toimit teknisenä projektipäällikkönä asiakkaiden verkkomuutoksissa ja verkkoprojekteissa. Työ on luonteeltaan sekä suunnitteluun että käytännönläheisyyteen perustuvaa. Menestyt varmimmin, kun sinulla on alalle soveltuva erittäin vahva työhistoria, ajantasainen tekninen osaaminen ja erinomaiset sosiaaliset taidot - kokemuksesi ansiosta tuet myös hyvin kollegoitasi ja ylläpidät sujuvaa vuorovaikutusta yhteistyötahojen kanssa. Asiakaslähtöisyys ja organisointikyky ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Työskentelet yhteistyössä sekä verkko-virtuaalitiimin että palvelinpuolen asiantuntijatiimin kanssa.

Pääset työskentelemään seuraavien teknologioiden ja osaamisalueiden parissa: Cisco ASA (palomuurit, kytkimet ja reitittimet); Cisco Meraki (palomuurit, kytkimet ja WLAN-tukiasemat); HP/Aruba (kytkimet ja WLAN-tekniikat). Arvostamme myös muita verkkoteknologiataitoja sekä Windows- tai Linux-palvelimien ylläpito-osaamista.

Tule kanssamme tuottamaan viisaita ja inhimillisiä ratkaisuja! Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielekkään ja vastuullisen erityisasiantuntijaroolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa itsenäistä otettasi ja itsesi johtamisen taitoja. Wisdomic on ketterä organisaatio, joka panostaa hyvään, tiiviiseen kulttuuriin ja urakehitykseen. Wisdomicin asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee lähes 40 asiantuntijaa valtakunnallisesti - organisaatiolla on vakaa omistuspohja ja korkeatasoinen loppukäyttäjätyytyväisyys. Työskentely onnistuu joko Vantaan toimistolla tai vaihtoehtoisesti välimatkan päästäkin hyvillä etätyöskentelyvälineillämme, säännöllisesti Vantaan tapaamisissa käyden. työhön sisältyy myös asiakkaan tiloissa työskentelyä.

Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelemme kanssasi ilomielin! Ole yhteydessä: Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-15 välisenä aikana. Voit myös jättää soittopyynnön, niin palaan sinulle.

Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 30.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Muistathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Vantaa
Sijainti
Uusimaa; Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
9.11.2020 12:00
Haku päättyy
30.11.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
85471
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.