Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Logistiikkatyöntekijä
Tuusula


Etsimme asiakkaallemme tunnollista, itsenäistä ja tarkkaa logistiikkatyöntekijää osa-aikaiseen työhön (noin 15h/vko) vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan. Työsuhde solmitaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on kerätä ja pakata lähetettäviä tuotteitamme. Työhön kuuluu myös kuljetustilausten tekeminen itseopastavalla järjestelmällämme. Työtä voi tehdä päivävuorossa muun tiimin kanssa, mutta pyrimme sovittamaan työajankohdat sinulle mahdollisimman hyvin sopiviksi.

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta mielellään jo hieman aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Katsomme haussa eduksesi trukinajotaidon sekä mahdollisen aiemman kokemuksen kuljetustilausten tekemisestä.

Tarjoamme sinulle

Sinulla on mukavat työkaverit ja työskentelet siistissä varastotyöympäristössä. Työssäsi saat perehdytyksen tehtävääsi sekä varastotiimin tuen. Kerrytät myös arvokasta varastotyökokemusta, ja pääset kehittymään kansainvälisen logistiikan parissa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 27.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Liikenne/kuljetus/ logistiikka; Teollisuus/tuotanto; Vienti/tuonti
Kaupunki tai kunta
Tuusula
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
13.2.2019 10:00
Haku päättyy
27.2.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Rami Laakso
Työpaikan numero
82954
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.