Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tuotantopäällikkö
Turku

Kaukora Oy on valmistanut Jäspi-lämmityslaitteita vuodesta 1976 ja Jämä-lämmityslaitteita jo vuodesta 1949. Pitkän toimintahistorian myötä pohjoiset olosuhteet ja niiden vaatimukset lämmityksessä sekä lämmitystekniikan kehitykseen liittyvät muutokset ovat meille arkipäivää. Toimitamme vuosittain yli 50 000 lämmityslaitetta, joten voimme ylpeänä todeta olevamme suomalaisten kotien lämmittäjä. Tunnemme Suomen lämmitysmarkkinat ja sen erityispiirteet.

Etsimme asiakkaallemme Kaukora Oy:lle tuotantopäällikköä vastaamaan Turun tehtaan operatiivisesta toiminnasta sekä asetettujen tuotantotavoitteiden saavuttamisesta.  Tehtävässä osallistut tuotantomenetelmien kehittämiseen ja luot mahdollisuuden kannattavaan kasvuun. Toimit yhteyshenkilönä Raision ja Turun tehtaan välillä ja raportoit työssäsi tehdasjohtajalle.

Toimit henkilöstön esimiehenä ja huolehdit myös työhyvinvoinnista sekä työtapojen sujuvoittamisesta. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta henkilöstön johtamisesta sekä sujuvat vuorovaikutustaidot.  
Valitulla henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä aiempaa kokemusta tuotantoteollisuudesta tai valmistusprosesseista sekä näyttöä operatiivisen toiminnan menestyksekkäästä johtamisesta tai kehittämisestä. 

Kaukora Oy vie Suomalaista lämmitysosaamista menestyksekkäästi myös ulkomaille, joten toivomme sinulta englannin kielen kirjallista sekä suullista osaamista. 


Toivomme sinulta:

  • teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta tuotantoteollisuudesta
  • kokemusta esimiestyöstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoa sekä paineensietokykyä
  • kiinnostusta toiminnan kehittämiseen sekä tehostamiseen
  • organisointikykyä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän luotettavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset mukaan tuottamaan lämmitysratkaisuja vaativiinkin olosuhteisiin


Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Helinä Lehto +358 50 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.6.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi.

Tehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
21.5.2021 0:00
Haku päättyy
13.6.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Helinä Lehto
Työpaikan numero
71356
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.