Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Urakkalaskija
Helsinki

Purkupiha Asbestityöt Oy (ent. Dammega Oy) on yksi Suomen nopeimmin kasvavista erikoispurkutöihin erikoistuvista yrityksistä ja suurin haitta-ainepurkaja pääkaupunkiseudulla. Vuoden 2017 lopussa yhdistyimme Purkupiha Oy:n kanssa täyden palvelun kokonaisuudeksi purku- ja kierrätystoimialalla, eli olemme osa Purkupiha konsernia. Taustallamme on yli 20 vuoden kokemus asbesti- ja haitta-aineiden purkutöistä sekä linjasaneerausten asbestipurkutöistä.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Purkupiha Asbestityöt Oy:lle urakkalaskijaa Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sovittavissa.

Urakkalaskijana vastaat laskennan projektikokonaisuuksista osana sitoutunutta tiimiä ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten purkuprojektien parissa. Työmaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Tehtäviisi kuuluva mm:

  • Linjasaneerauspurkujen urakkalaskenta ja purkutöiden massalaskenta

  • Työmaiden tavoitearvioiden laatiminen

  • Aikatauluteknisten asioiden määrittäminen hankintojen osalta

  • Aliurakkasopimusten laatiminen

Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata/laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Purkutöiden laskenta on kuitenkin ehdottomasti keskeisin osa työtehtäviäsi.

Olet etsimämme työkaveri, jos sinulla on matemaattista osaamista, olet kustannustietoinen, hahmotat kokonaisuudet sekä sinulla on kuvienlukutaidot hallussa. Arvostamme sitä, että töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Ahkeruus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita myös arvostamme työkaverissa. Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta urakkalaskennasta.

Tule urakkalaskijaksi maanläheiseen organisaatioon, jossa kaikki ovat samalla viivalla. Sinua odottaa osaava, mukava, sitoutunut ja tiivis tiimi sekä rento työympäristö. Pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen yrityksen mukana ja saat vastuuta sekä vapautta, kunhan hommat hoituvat. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen 10.7.2020 saakka, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi ja Markku Soppi aikavälillä 13.7.-31.7.2020, puh. 0400 270 943/ markku.soppi@eilakaisla.fi. 


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Rakennusala
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
9.7.2020 0:00
Haku päättyy
2.8.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
10072
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.