Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tuoteasiantuntija
Oulu

Se optimaalinen kumppani.

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi. Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista. Optimoimalla tuotetaan korkealaatuisempia palveluja ja saadaan henkilöstö keskittymään omassa työssään olennaiseen tekemiseen.

 

Haemme asiakkaallemme, Procomp Solutions Oy:lle teknistä tuoteasiantuntijaa tukemaan vaativien tietojärjestelmäprojektien toteutusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tuoteasiantuntijana osallistut aktiivisesti monipuolisten ja pitkäkestoisten asiakasprojektien määrittelyyn, dokumentointiin ja testaamiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden ja ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi) ja laaja-alaista IT-tietotaitoa sekä teknistä osaamista. SQL-tietokantaosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii ennen kaikkea halua ja kykyä työskennellä sekä rutiininomaisissa että haastavissa ongelmanratkaisutehtävissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa nykyaikaisia it-ratkaisuja jatkuvaa ammatillista kehittymistä tarjoavassa kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi to 9.8. klo 15-16 ja ma 13.8. klo 9.30-10.30 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
7.8.2018 12:00
Haku päättyy
19.8.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
64348
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.