Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tuotantotyöntekijöitä
Turku

Etsimme useille asiakasyrityksillemme työntekijöitä erilaisiin tuotantotehtäviin Turun seudulle. 

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut teollisuuden työtehtävistä, etkä kaihda fyysisestikään raskasta työtä? Haemme nyt ammattitaitoisia tekijöitä eri teollisuuden aloille, sillä saamme jatkuvasti uusia toimeksiantoja asiakkailtamme. Sinulla saattaa olla kokemusta hitsaajan tehtävistä, olet ollut kokoonpanijana tai koneistajana tai esimerkiksi varastotyöntekijänä. Työsuhteiden pituudet sekä työajat vaihtelevat toimeksiannosta riippuen.

Toivomme sinulta 

Mikäli tunnistat olevasi oma-aloitteinen, reipas sekä hyvän työskentelyasenteen omaava persoona ja olet valmis sekä halukas työtä tekemällä oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävissä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta tai erityistä ammattiosaamista: jo hyvä asenne ja motivaatio työntekoon riittävät pitkälle.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Olemme hakijoihin aktiivisesti yhteydessä avautuvista työmahdollisuuksista.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Vuorotyö
Haku alkaa
1.11.2019 7:00
Haku päättyy
2.12.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Kumpulainen
Työpaikan numero
74096
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.