Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tuotanto-/projekti-insinööri
Uusikaupunki

Novoplastik Oy on ajoneuvo- ja työkonetoimialalle uretaani- ja komposiittiverhoiluosia erilaisilla prosesseilla valmistava pk-yritys. Toimimme koti- ja ulkomaanmarkkinoilla ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien mukaisesti.


Haemme Novoplastik Oy:lle tuotanto-/projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitus ajoittuu vuoden 2020 alkuun.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset työsuunnittelu- ja tuotannonkehitystehtävät liittyen investointeihin, kunnossapitoon, työmenetelmiin ja tuotantolaitteisiin. Projektipuolelta tehtäviin kuuluu uusien projektien tekniseen suunnitteluun osallistuminen sekä valmistuksen suunnittelu. Toimit linkkinä tuotannon ja asiakkaiden sekä toimittajien välillä ja osallitut tekemiseen tarjouslaskennasta tuotteiden tuotannollistamiseen asti. Tehtäviä, mitä työnkuvaan myös kuuluu ovat työohjeiden tekeminen, 3D mallinnusten käsittely Spinfire ohjelmalla (ei suunnittelu) sekä tuotannon ohjaustyö. Työnkuvaa on mahdollista muokata osittain tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Odotamme sinulta

Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja positiivisesti haastava. Hakijalta edellytetään vahvaa teknistä osaamista, joko teoreettista tai käytännön kokemusta. Tehtävään soveltuva insinöörin koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön jos tekninen pohjasi on muuten vahva. Muita eväitä tehtävässä onnistumiseen ovat hyvät kommunikointitaidot ja johtamistaidot kehitystoimenpiteiden läpiviemistä auttamaan, sekä joustavuus ja oma-aloitteisuus. Pienessä yrityksessä tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eli myös oman työn organisointitaidot ovat välttämättömiä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työtehtävän mukavassa yrityksessä ja hyvän fiiliksen omaavassa porukassa. Tehtävässä on joustava työaika ja etätyökin on osittain mahdollista. Yrityksessä on matala hierarkia ja työurat pitkiä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 7.10. klo 10-10.45 ja 15.10. klo 12-13 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Uusikaupunki
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
2.10.2019 10:00
Haku päättyy
27.10.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Mira Liikkanen
Työpaikan numero
41505
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.