Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tuotannonsuunnittelija
Mikkeli

Länsi-Savo konserni toimii Etelä-Savossa kiinteistö- ja kirjapainoalalla. Mikkelissä sijaitseva kirjapainomme St Michel Print Oy on yksi Euroopan merkittävimmistä ohkopaperille painettujen kirjojen sekä tuoteselosteiden valmistaja. Painamme Timson-offsetrotaatiolla. Sitomossamme on tekniikka kaikkiin yleisimpiin sidosasuihin.

Pääosa tuotannostamme menee vientiasiakkaille vuosittain noin 30 eri maahan. Tavoitteenamme on olla halutuin yhteistyökumppani ohkopainopalveluja ostaville asiakkaille päämarkkina-alueillamme Euroopassa. Lue lisää www.stmichelprint.fi


Haemme nyt asiakkaallemme St Michel Printille avaintehtävään ostamisen ja tuotannonsuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Tuotannon suunnittelun tehtävässä 

  • optimoit kirjapainon tuotannon karkeakuormituksen asiakastilausten ja hankintojen aikataulujen mukaisesti
  • vastaat töiden ennakkovalmisteluista yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa
  • toimit linkkinä asiakaspalvelun ja tuotannon välillä
  • olet aktiivisessa roolissa systemaattisessa tuottavuuden ja kustannuskilpailukyvyn kehittämisessä

Ostamisen tehtävässä

  • vastuullasi on huolehtia tilausten syöttämisestä, hintalistojen päivityksistä, laskujen käsittelystä sekä toimittaja- ja tuotetietojen ylläpidosta toiminnanohjausjärjestelmässä
  • huolehdit, että alihankkijoiden ja materiaalitoimintojen tuotteiden latu ja hinta vastaavat odotuksiamme
  • ostamisen rinnalla kehität yhteistyötä tavaran- ja palveluntoimittajiin kotimaassa ja ulkomailla

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Työkokemuksen graafisessa teollisuudessa laskemme sinulle eduksi. Työotteeltasi olet aloitteellinen, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, pidät tiimityöskentelystä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi omaat kehityspainoitteisen ajattelutavan, pystyt priorisoimaan oman työsi ja tuottamaan tuloksia paineen alla. Suomen kielen lisäksi hallitset hyvin englannin kielen. Muu kielitaito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osana ammattimaista organisaatiota. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa työtä tehdään toisia tukien.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 28.1. klo 12-14 ja 3.2. klo 14-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Teollisuus/tuotanto; Ostotehtävät/hankinta
Kaupunki tai kunta
Mikkeli
Sijainti
Etelä-Savo
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
26.1.2021 8:00
Haku päättyy
8.2.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Pia Pipatti
Työpaikan numero
24980
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.