Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Toimitusjohtaja
Kouvola

Kymenlaakson Jäte Oy on Kaakkois-Suomessa toimiva kuntaomisteinen jätehuoltoyhtiö, joka yhdessä tytäryhtiönsä Ekokaari Oy:n kanssa tarjoaa toimialueensa asukkaille ja yrityksille monipuolisia jätehuoltopalveluja. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Kouvolassa. Konsernin liikevaihto vuodelta 2019 oli noin 19 milj. euroa ja yritysten palveluksessa on 50 henkilöä.

https://www.kymenlaaksonjate.fi/


 

Etsimme rekrytointiyhteistyössä Kymenlaakson Jäte Oy:lle toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle. Tavoitteena on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässään tammikuussa 2021.

Toimitusjohtajana johdat liiketoimintaa hallituksen asettamien strategisten päämäärien ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhtiön liiketoiminnan ja palvelukonseptien kehittämisestä sekä yhtiön toiminnan laadusta. Verkostoituminen laajasti yhteiskunnassa ja huolehtiminen omistaja- ja yhteistyökumppanisuhteista on oleellinen osa tehtävänkuvaa. Johtajana rakennat ja ylläpidät tulevaisuuteen katsovaa, avointa, innovatiivista sekä aktiivista työilmapiiriä.

Odotamme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta, kokemusta ja näyttöjä operatiivisen toiminnan johtamisesta ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta digitalisaation hyödyntämisestä ja kehittämisestä palvelutuotannossa. Sinulla on osaamista kilpailutuksista sekä sopimusjuridiikasta. Katsomme eduksi tuntemuksesi jätehuoltoalalta ja kiertotaloudesta. Olet tottunut esiintymään ja verkostoitumaan sekä omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn seutukunnan johtavassa, yhteiskuntavastuunsa tuntevassa ympäristöyrityksessä. Pääset vaikuttamaan toiminnan sekä palveluiden kehittämiseen ja tuomaan oman kädenjälkesi tulevaisuuden Kymenlaakson Jäte Oy:n toimintaan ja koko toimialueen ympäristötietoisuuteen. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Kymenlaakson Jäte Oy:n toimitusjohtaja Kari Martikainen 050 498 9630 / kari.martikainen@kymenlaaksonjate.fi sekä Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.9.2020 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi.
 


Tehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Johtotehtävät
Kaupunki tai kunta
Kouvola
Sijainti
Kymenlaakso
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
4.9.2020 0:00
Haku päättyy
27.9.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
77131
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.