Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Toimistotyöntekijä
Säkylä

Santran avuksi konttorille!

Siskosten Vihannestilalla on nyt konttorihommissa viihtyvää ammattilaista kutsuva, innostava ja sopivasti haastava paikka auki. Olisiko se juuri sinun? No voisi vallan hyvin olla, jos olet toimistotöiden tehopakkaus, joka ei kavahda paineita ja paikoittain kiihtyvää työtahtia, ymmärtää yhteisten pelisääntöjen merkityksen ja viihtyy yhtä hyvin puhelimessa kuin laskimen ja kirjallisten töiden parissa. Olet Santran (toinen siskoksista) idearikas aisapari ja huolellinen oikea käsi sekä tarkka tiimipelaaja, joka innostuu muutoksista, mutta kykenee mainiosti myös keskittymistä vaativaan itsenäiseen työhön.

Käytännössä työsi sisältää peltojemme antimien eli jäävuorisalaatin, tillin, sipulin ja monien muiden vihreiden herkkujen lähettämiseen ja laskuttamiseen liittyviä tehtäviä, joten erilaiset sähköiset järjestelmät sekä asiakirjojen ja sopimuspohjien laatiminen ja käsittely saisivat olla sinulle jo ennestään tuttuja tai ainakin luontevasti työnkuvaasi sujahtavia. Kotimaisen lisäksi laskettelet sujuvasti englantia ja kenties myös venäjää.

Meidän pelloillamme kasvaa puhdasta suomalaista ravintoa, kotimaisia kasviksia ja vihanneksia, joten työskentelemällä meillä pääset edistämään suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Pitkä, ihanasti aurinkoinen ja sopivasti kostea kesä on meille parasta työaikaa, mikä tarkoittaa, että lomahousut vaihdetaan jalkaan, kun syksy saa ja talvi joutaa.

Tervetuloa meille, sinä itsenäinen ja yhteistyökykyinen ahertaja, jolle työ maistuu ja aivoissa virtaa sitä kuuluisaa maalaisjärkeä! Tilamme toimii Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla Säkylän, Oripään ja Loimaan alueella. Täällä sinua eivät suurkaupungin hälinät, ruuhkat ja liikenteen saasteet ahdistele. Ja silti saat työsi vastapainoksi nauttia luonnon lepyttävästä vaikutuksesta unohtamatta esimerkiksi täyspitkää golfkenttää, valaistuja hiihtolatuja ja Länsi-Suomen suurimman järven, Pyhäjärven, tarjoamia aktiviteettimahdollisuuksia ympäri vuoden. Upea harjuluonto tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia, joista nauttivat niin aikuiset, lapset kuin rakkaimmat eläinystävätkin.

Mielenkiintoisen työn ohella tarjolla on kaikkea, mitä ihminen voi laadukkaalta elämältä toivoa. Älä siis aikaile. Listaa parhaimmat ominaisuutesi ja luetteloi suurimmat ansiosi (ne saat määrittää ihan itse) ja toimita ne meille. Työnkuvaa voidaan muokata vahvuuksiesi mukaan ja palkka neuvotellaan kykyjäsi vastaavaksi. Työ voi tarvittaessa olla perehtymisen ajan osa-aikaista, mutta kokopäivätyö siintää heti työsuhteen tiivistyessä ja yhteisen taipaleen edetessä.

Hakuprosessi ei ole raskas tai työläs, vaan haluamme tehdä siitä sinulle mukavaa, ihmisläheistä ja sujuvaa. Rekrytoinnista vastaa Eilakaisla, ja työsopimus solmitaan suoraan Siskosten Vihannestilan kanssa. Eilakaisla haastattelee hakijoita jo hakuaikana yhteistyössä Siskosten Vihannestilan kanssa, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä siis pian hakemuksesi ansioluetteloineen Eilakaislalle helposti ja vaivattomasti verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Muista kohdistaa hakusi tähän tehtävään! Haku päättyy 22.12.2019.

Kaivatessasi lisätietoja tai halutessasi kertoa itsestäsi enemmän, olethan yhteydessä rohkeasti Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolankoon, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Kuulen sinusta mielelläni!

Tutustu Säkylään oheisesta videolinkistä: https://www.youtube.com/watch?v=KuOOVo7wV5Q 


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Toimistotyö; Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Säkylä
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
27.11.2019 12:00
Haku päättyy
22.12.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
63253
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.