Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Toimistosihteeri
Oulu

Oulun Sydänkeskus on sydäntauteihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistunut ihmisläheinen ja paikallinen lääkärikeskus, jonka toimipisteet löytyvät Oulusta ja Rovaniemeltä. Koko Oulun Sydänkeskuksen toiminnan kantavana ajatuksena on ihmisten auttaminen sydänsairauden äärellä. Vastaanottoa Isokadulla pitää yli 20 rautaista terveydenhuollon ammattilaista. Oulun Sydänkeskus onkin yksi suurimmista kardiologiaan erikoistuneista lääkärikeskuksista.


Oletko iloinen asiakaspalvelun ammattilainen ja kiinnostunut iltatyöstä Oulussa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Oulun Sydänkeskukselle, reipasta ja toimeentarttuvaa toimistosihteeriä. Työtä on noin kahtena-kolmena iltana viikossa, yhteensä noin 15 tuntia viikossa, mutta työn määrä vaihtelee. Kesällä työtunteja on tarjolla kokoaikaisesti. Kyseessä on vuokratyösuhde Eilakaislan kautta vuoden 2020 loppuun saakka, mutta työssä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen jatkoon. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimistosihteerinä huolehdit niin vastaanotolle saapuvien asiakkaiden palvelemisesta kuin puhelintiedusteluihin vastaamisesta. Teet ajanvarauksia, opastat ja rahastat asiakkaita ja kirjaat lähetteitä. Toimit vastaanottomme iloisena ja sinnikkäänä organisoijana, etkä hätkähdä tilanteita, joissa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ onkin usein nopeatempoista eikä keskeytyksiltä vältytä, joten tässä tehtävässä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot ovat tarpeen. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä, painottuen arki-iltoihin kello 15-21 välille, mutta tehtävään kuuluu myös satunnaisia päivävuoroja.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea upeaa palveluasennetta asiakkaitamme kohtaan. Haluat palvella jokaisen asiakkaan viimeistä piirtoa myöten hyvin! Työ vaatii myös paineensietokykyä sekä kokonaisuuksien hyvää hallintaa kiireenkin keskellä. Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä ottaa uusia järjestelmiä haltuun nopeasti. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen toimistotehtävien parissa sekä terveydenhoitoalan koulutuksen, mutta huomioimme myös muunlaisen taustan omaavat henkilöt. Lisäksi ruotsin kielen taito on ehdoton plussa. Kyseessä on iltatyö, joten odotamme mahdollisuutta työskennellä joustavasti iltaisin.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän yhdessä Suomen suurimmista kardiologiaan erikoistuneista lääkärikeskuksista. Tueksesi saat iloisen ja auttavaisen tiimin sekä kattavan perehdytyksen. Tämä on huippumahdollisuus sinulle, joka nautit asiakaspalvelutyöstä ja haluat päästä mukaan nuorekkaan yrityksen kasvuun! 

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi keskiviikkona 12.2. klo 9-10 ja perjantaina 14.2. klo 12-13 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työaika
Iltatyö
Haku alkaa
7.2.2020 8:00
Haku päättyy
18.2.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjut Malila
Työpaikan numero
37737
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.