Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Toimistoassistentti
Helsinki

Suomen Rakennusmedia Oy järjestää rakennusalan ajankohtaisseminaareja ja -tapahtumia sekä tuottaa verkkokoulutuksia ja tekee yhteistyötä Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn kanssa. Suomen Rakennusmedia Oy:n omistaa Rakennusteollisuus RT ry.

Etsimme asiakasyrityksellemme Rakennusmedialle toimistoassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Työtä voi tehdä läsnä toimistolla tai sovitusti etänä. Kyseessä on päivätyö ja käytössä on liukuva työaika. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat 

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia verkkokaupan asiakaspalveluun, ylläpitoon ja sisällöntuotantoon liittyviä tehtäviä, kuten asiakasviesteihin ja -puheluihin vastaamista, laskutusta, kauppaan liittyvien ohjeiden ja tuotetietojen päivitystä ja ylläpitoa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaisten raporttien ja tilastojen koostaminen, verkkokaupan kehittämisessä avustaminen, kotisivujen päivitys ja muut kauppaan liittyvät tukitehtävät. 

Toivomme sinulta 

Työssä menestyy henkilö, jolla on soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi tai muu hallinnollinen koulutus. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi tietotekniset ympäristöt ovat sinulle tuttuja. Olet henkilönä ahkera, itseohjautuva, aikaansaava, reipas ja sosiaalinen. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja ja osaat käyttää MS Officen työkaluja sujuvasti. Eduksi katsomme Moodle-, Wordpress- ja WooCommerce-osaamisen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi.


Asiakasyrityksemme tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kehittymismahdollisuuksia ja ajanmukaisen työympäristön Helsingin keskustassa sekä mukavan työyhteisön.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat 

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
4.10.2021 14:00
Haku päättyy
17.10.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Ella Rintamäki
Työpaikan numero
19760
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.