Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tilitysvalmistelija
Espoo

Haluatko päästä mukaan musiikkialan kehitykseen ja luoda kanssamme uuden tason tekijänoikeuspalveluita?
Teosto on tunnettu ja luotettu tekijänoikeusjärjestö, joka mahdollistaa musiikin ammattimaisen tekemisen ja käyttämisen. Edustamme 36000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne heille, jotta he voivat keskittyä työhönsä – uuden tunteita herättävän musiikin luomiseen.
Asiakaskuntaamme kuuluvat myös musiikkia esittävät ja hyödyntävät tahot, kuten tapahtuma-alan toimijat sekä radio- ja tv-yhtiöt. Laaja repertoaarimme tunnettuja, ihmisiä liikuttavia musiikkiteoksia tuo lisäarvoa yrityksille, yksilölle ja koko yhteiskunnalle. Tunnemme musiikin käyttäjät ja tekijät ja muodostamme sillan niiden välille.


Etsimme asiakkaallemme Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry:lle Tilitysvalmistelijaa mielenkiintoiseen ja tarkkuutta vaativaan rooliin. Kyseessä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun asti kestävä työ, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Tilitysvalmistelija työskentelee 13 hengen tilitys- ja raportointitiimissä.Tiimin tehtävänä on valmistella musiikintekijöille, säveltäjille, sanoittajille ja kustantajille maksettava tilitys neljä kertaa vuodessa. Tilitysvalmistelijan vastuualueeseen kuuluu käyttäjäasiakkailta saapuvien esitysraporttien käsittelyä ja saattamista tilitysvalmiiksi määräaikoihin mennessä. Työssä seurataan esitysraporttien saapumista, ladataan tietoja järjestelmiin, kohdistetaan tietoa sekä muuta tilitysprosessiin liittyvää työtä. Työtä tehdään päätteellä ja järjestelmissä ja se vaatii tarkkuutta. Tarvittaessa tilitysvalmistelija voi myös olla yhteydessä käyttäjäasiakkaisiin ja tekee yhteistyötä muiden tiimiläisten kanssa.  

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä työkokemusta toimistotyöstä. Pidät tietokoneella tapahtuvasta työstä, olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen.  Olet myös kärsivällinen ja pidät rutiineista. Olet myös innokas oppija. Sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja omaat myös englannin kielen perusteet (käytettävät järjestelmät ovat pääsääntöisesti englannin kielisiä). Arvostamme myös positiivista ja joustavaa asennetta ja jos olet kiinnostunut musiikista, niin solahdat varmasti helposti joukkoomme.  

Tarjoamme sinulle 

  • mielenkiintoisen tehtävänkuvan monipuolisella toimialalla
  • itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä itsensä kehittämiseen kannustavan työkulttuurin
  • mukavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työhön
  • laajan työterveydenhuollon palvelukokonaisuuden sekä virike- ja ravintoedun
  • hybridityön mallin, jossa työntekijät arvioivat itse mistä käsin työskennellen työpäivän tavoitteet voi parhaiten saavuttaa
  • toimistotyöpäiviä varten kivat työtilat meren äärellä Espoon Keilaniemessä, aivan metroaseman läheisyydessä
Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä. Meillä tärkeää on työtekijöidemme viihtyminen, työhyvinvointi ja jatkuva oppiminen. Lue lisää työnantajalupauksestamme ja Teostosta työpaikkana: https://www.teosto.fi/tietoa-teostosta/toissa-teostolla/teoston-tyonantajalupaus

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 0400 224 458/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Toimistotyö; Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
11.10.2021 0:00
Haku päättyy
25.10.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Sirpa Kähkönen
Työpaikan numero
79461
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.