Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Tekninen myyjä
Helsinki

Peltitarvike Oy on vuonna 1965 perustettu Suomen johtava sadevesi- ja putoamissuojausjärjestelmien valmistaja. Yritys tarjoaa myös laserleikkaus- ja alihankintapalveluita sekä vedeneristysalan koneita ja kalustoa. Asiakkaita ovat mm. rakennus-, LVI- ja vedeneristysliikkeet. Yrityksen toiminnalle on ominaista asiakaslähtöisyys sekä jatkuva kehitystyö.
Lue lisää: www.peltitarvike.fi

Asiakkaamme Peltitarvike Oy etsii asiantuntevaan ja tehokkaaseen myyntitiimiinsä lisävahvistusta. Tarjoamme sinulle monipuolisen asiantuntijamyyjän tehtävän, jossa työtehtävät ovat innostavia ja työpäivät mukavan vaihtelevia. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Kivikonlaidan teollisuusalueella ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Peltitarvike Oy:n palvelukseen ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan.

TEHTÄVIISI KUULUVAT

Haluat auttaa asiakkaitamme löytämään oikeat tuotteet ja rakentamaan heille yksilöllisen palveluratkaisun tilannekohtaisesti. Pääset tekemään kokonaisvaltaista asiakastyötä, vastaamaan tarjouskyselyihin sekä vastaanottamaan ja tekemään tilauksia. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myös tuotanto-osaston kanssa. Tässä tehtävässä tulet hyvin toimeen sujuvalla suomen kielellä, muut kielet katsomme eduksi.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin, koneinsinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa. Työkokemusta sinulla voi olla noin 3–5 vuotta esimerkiksi asennuspuolelta, kattoturvatuotteiden parista tai vedeneristystöistä ja olet kiinnostunut siirtymään myynnin tehtävien pariin. Sinulla on teknistä osaamista ja näkemystä, jotta ymmärrät ja pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeen sekä tarjoamaan parhaiten palvelevan ratkaisun. Asiakastilanteissa tuot luontevasti esille omaa asiantuntijuuttasi ja osaat perustella tekemäsi ratkaisut selkeästi. Koet myyntityön omakseni ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Sinulta löytyy myös hyvät IT-taidot, Visma.net toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemuksen katsomme eduksi. Kokemus AutoCAD-ohjelmasta ja teknisestä piirtämisestä ovat suuri plussa. Toimit vakuuttavasti erilaisissa myyntitilanteissa ja otat rohkeasti vastaan monipuolisia tehtäviä. Sinulla on aitoa innostusta ja motivaatiota oppia sekä kehittyä roolissasi. Osaamisesi kehittyessä voit myös laajentaa vastuualuettasi. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työsi sisältöön ja osallistua myös Peltitarvike Oy:n toiminnan kehittämiseen.

PELTITARVIKE OY TARJOAA SINULLE

  • Innostavan ja vaihtelevan työnkuvan
  • Päivätyön ja viikonloppuvapaat
  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Peltitarvike Oy:llä monet työntekijät ovat viihtyneet jo pidemmän aikaa!
  • Mukavan työyhteisön ja huumorintajuiset kollegat
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja tulospalkkiojärjestelmän
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahdollisuuden urheiluun omalla kuntosalilla
  • Uudet toimitilat 

Kiinnostuitko? Olisitko sinä Peltitarvike Oy:n myyntitiimin tuleva vahvistus?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Heidi Hudson. Tavoitat minut parhaiten arkisin klo.9–15 välillä p. 050 441 5549 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Myyntitehtävät; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
7.12.2021 0:00
Haku päättyy
20.12.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Heidi Hudson
Työpaikan numero
38835
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.