Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Huoltoasentaja
Vantaa

Gosse Oy on uusi kodinkone- ja elektroniikkalaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman kodinkoneiden, -laitteiden ja -elektroniikan jälkimarkkinoille. Tarjoamme tunnettujen laitevalmistajien valtuuttamana toimijana palveluita laitteiden koko elinkaaren ajalle asennuksesta, huoltoon ja kierrätykseen sekä kuluttajille, että yritysasiakkaille. Työtämme ohjaavat tavoitteemme ovat asiakastyytyväisyys, tehokkuus, laatu ja toimitusaika.


Etsimme nyt asiakkaallemme Gosse Oy:lle huoltoasentajaa Pääkaupunkiseudulle. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä teet Gossen edustamien laitevalmistajien (mm. Samsung, Denver, Wilfa) kodinelektroniikan, kodinkoneiden, yrityselektroniikan ja infonäyttöjen asennuksia, huoltoja sekä korjauksia. Työsuhteesi alussa työtä tehdään paikan päällä Gossen toimipisteessä samalla, kun sinut koulutetaan tehtävään. Myöhemmässä vaiheessa tehtävääsi kuuluvat olennaisena osana asiakaskohtaamiset, joissa tarkoituksenasi on teknisten tehtäviesi ohessa tuottaa myös eriomaisia asiakaspalvelukokemuksia. Tätä tehtävää varten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan saat työhösi laajan perehdytyksen, joka auttaa sinut alkuun.

Gossella toivomme 

Sinulta itsenäistä, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä voimassa olevaa B-ajokorttia.

Eduksesi katsomme:

alalle soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai muu soveltuva 
työkokemuksen sähkölaitteiden, kodinkoneiden, kodinelektroniikan tai ammattikeittiölaitteiden korjauksesta, huolloista tai  asennuksista. 
oma-aloitteista, sekä tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa 
hyvät vuorovaikutustaidot – kyky kommunikoida asiakkaittemme kanssa luontevasti ja kohteliaasti 
asiakaslähtöisyytesi – halu tuottaa alan paras asiakaspalvelukokemus 
hyvää fyysistä kuntoa 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle 

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jossa työajat sijoittuvat arkisin klo 07–18 välille. Hyvien työsuhde-etujen ohella Gosse tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden suoritelisään. Lisäksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin.
Olisitko Sinä asiakkaamme hakema henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan nopeasti. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. 

Hakuaika tehtävään päättyy 29.6.2021.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Teollisuus/tuotanto; Asennus/huolto
Kaupunki tai kunta
Vantaa
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
1.6.2021 0:00
Haku päättyy
29.6.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Ella Rintamäki
Työpaikan numero
41568
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.