Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Taloushallinnon osaaja
Oulu

Oulun Seudun Sähkö on monipuolinen ja voimakkaasti kehittyvä konserni, joka toimittaa sähköä, lämpöä ja valokuitua noin 30 000 asiakkaalleen Oulun ympäristökunnissa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Oulun Seudun Sähkö ja tytäryhtiöt Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy sekä valokuituliiketoiminnasta vastaava Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy tytäryhtiöineen. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 36 milj. euroa. Toimintamme perustuu laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyökumppanuuteen. Olemme noin 30 henkilön toimihenkilöorganisaatio. Toimipaikkamme sijaitsee Kempeleessä.


Haemme yhteistyössä Oulun Seudun Sähkön kanssa huolellista ja järjestelmällistä taloushallinnon osaajaa. Puolen vuoden mittainen määräaikainen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä voi olla mahdollisuus pidempään jatkoon. 

Taloushallinnon osaajana vahvistat resursseja uuden taloushallinnon ohjelmiston käyttöönottoprojektin aikana. Tulet olemaan osa kolmen hengen tiimiä ja työn alkuvaiheessa toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon avustavat tehtävät mm. osto- ja myyntireskontraan liittyen sekä valokuiturakentamisen projektikirjanpito. Tarkemmin työnkuva muotoutuu ja laajenee osaamisesi mukaan. Ohjelmistojen nopea omaksuminen edesauttaa tehtäviin perehtymistä. 

Edellytämme taloushallinnon koulutusta ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta tarkkuutta, joustavuutta, intoa uuden oppimiseen sekä hyvää rutiinien- ja paineensietokykyä. Ostolaskujen käsittelyssä meillä on käytössä Baswaren InvoiceReady. Eduksesi katsomme järjestelmäpuolelta vahvan Excel-osaamisen sekä Wintime Classic tai Oscar Software tuntemuksen. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan luotettavaan ja vakavaraiseen yritykseen, jossa kehitys ei pysähdy. Saat myös mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet tehtävien hoitamiseen. Meillä on liukuva työaika, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tehtävien niin salliessa.

Lue visiostamme, toiminta-ajatuksestamme ja arvoistamme tästä linkistä: Oulun Seudun Sähkö

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 13.8. klo 9-10 ja tiistaina 17.8. klo 15-16 välisenä aikana. Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
6.8.2021 9:00
Haku päättyy
17.8.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
52854
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.