Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Taloushallinnon asiantuntija
Siilinjärvi

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Savon Voima -konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj ja sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 toimialueen kuntaa. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 190 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on noin 200.
Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä.
Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa 13 kunnan alueella. Lämpöä tuotetaan 66 % uusiutuvista lämmönlähteistä.  Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämän ja Joensuun voimalaitoksissa. Kaikkiaan tuotimme sähköä viime vuonna 489 gigawattituntia, sekä paikallisesti että konsernin omistamilla tuotanto-osuuksilla.


Etsimme asiakasyrityksellemme Savon Voima -konserniin taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Siilinjärven Toivalaan, Kuopion kupeeseen. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan Savon Voimalle. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti!

Taloushallinnon asiantuntijana tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja mukavaa 8 hengen taloushallinnon tiimiä. Päivittäisessä työssäsi tulet vastaamaan pääasiassa ostoreskontrasta. Työ sisältää myös päivittäisen kirjanpidon tehtäviä, mutta emme odota hakijalta usean vuoden kokemusta siitä vaan arvostamme hyvää perustason osaamista.

Työpäiväsi voivat sisältää muun muassa:

  • ostolaskujen käsittelyä, esitiliöintiä, reitittämistä ja tiliöintien tarkastamista
  • muita ostoreskontraan liittyviä tehtäviä
  • päivittäisen kirjanpidon tehtäviä
  • erilaisia täsmäytys-, jaksotus- ja tarkastustehtäviä
  • oma-aloitteisten verojen kirjaamiseen ja ilmoittamiseen liittyviä tehtäviä
  • järjestelmien ja prosessien kehittämistyötä sekä taloushallinnon ohjeistusten ylläpitoa
  • muun henkilöstön neuvontaa ja ohjeistusta taloushallinnon asioissa
  • sekä muita taloushallinnon tehtäviä

Lopullinen työnkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kehittymishalun mukaan.

Toivomme sinulta vähintään parin vuoden itsenäistä työkokemusta ostoreskontran tehtävistä sekä kokemusta peruskirjanpidon tehtävistä. Toivomme uteliasta ja kehitysmyönteistä asennetta työhön, samalla kun taloushallintoamme ja käytettäviä tietojärjestelmiä kehitetään. Olet palvelualtis ja omaat joustavan työotteen ja hyvän paineensietokyvyn.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi, mutta työssä menestyminen edellyttää myös englannin kielen taitoa. MS Office 365- ohjelmat ovat työssä päivittäisessä käytössä ja odotamme erityisesti hyvää Excel-osaamista.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä osaavien kollegoiden tuen työllesi. Osittainen etätyökin onnistuu, kun olet perehdytyksen jälkeen päässyt työhön hyvin kiinni ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Hyvän työyhteisön lisäksi meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen puh. 0503237704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Siilinjärvi
Sijainti
Pohjois-Savo
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
17.8.2021 16:00
Haku päättyy
1.9.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Nea Pynnönen
Työpaikan numero
35437
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.