Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Sisäilma-asiantuntija
Jyväskylä

Sirate on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme, selvitämme ja ratkaisemme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Lue lisää yrityksestä osoitteessa http://www.sirate.fi/.

Etsimme nyt Sirate Oy:lle sisäilma-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen pääasiassa Jyväskylän toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu 

Toimenkuvaan sisältyy kokonaisvaltaisesti sisäilmaston kuntotutkimuksiin liittyvät tehtävät. Vastaat työssäsi kuntotutkimusten toteuttamisesta ja raportoinnista suoraan asiakkaalle. Asiantuntijana olet myös kehittämässä tutkimuksiin liittyviä prosesseja ja toimintatapoja.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kautta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään rakennusinsinöörin tutkintoa. Pätevyydet, kuten rakennusterveysasiantuntijan (RTA) pätevyys, katsotaan eduksesi, samoin kokemus korjaussuunnittelusta ja/tai sisäilmaongelmien tuntemus. Olet persoonaltasi sosiaalinen ja ihmisten parissa viihtyvä henkilö. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Työotteeltasi olet joustava tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan myös itseohjautuvasti ja omatoimisesti.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, asiantuntevan ja osaavan tiimin tuen sekä hyvät henkilökuntaedut.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (1.-5.10. välisenä aikana lisätietoja antaa yhteyspäällikkö Mirva Kemiläinen, puh. 050 342 7760)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Rakennusala
Kaupunki tai kunta
Jyväskylä
Sijainti
Keski-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
26.9.2018 0:00
Haku päättyy
14.10.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Kaisa Immonen
Työpaikan numero
99697
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.