Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Sähköautomaatioasentaja
Heinola

OT-Control Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaisia sähkö- ja automaatioratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Osaamisemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin erikoistarpeisiin. Erityisen vahvaa osaamisemme on puu- ja sahateollisuuden automatisointi-projekteissa.


Etsimme OT-Controllille sähköautomaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Päätyöpaikallasi Heinolassa työ sisältää keskusvalmistusta ja projektien valmistelua. Asennustyöt puolestaan tapahtuvat ympäri Suomea ja mahdollisesti myös ulkomailla, painottuen kesä-syyskaudelle.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sähköautomaatioasentajan, esim. ICT-asentajan koulutuksen. Sinulle on kertynyt jo hieman työkokemusta teollisuuden parista, hallitset sähköpiirustusten lukemisen ja sinulla voi olla koulutusta myös esimerkiksi automaatiolaitteista. Työtä varten tarvitset sähkötyö- ja työturvallisuuskortit, sekä hätä EA-kortin. Tarvittaessa nämä järjestyvät tehtävässä aloittaessasi. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja ajokorttia. Hallitset lisäksi tietokoneen käytön. Eduksesi on sahateollisuuden työkokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, iloinenkin saa olla. Opit myös mielelläsi uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen asennustyön, liukuvan työajan ja hyvät henkilökuntaedut. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asennus/huolto
Kaupunki tai kunta
Heinola
Sijainti
Päijät-Häme
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
28.1.2019 8:00
Haku päättyy
12.2.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
10285
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.