Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Sähköasentaja
Turku

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt kokoonpanoon tuotanto-organisaatioomme aktiivisia ja ammattitaitoisia sähköasentajia, erityisesti vahvavirtaosaamisella. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja se kestää ainakin 30.6.2020 saakka.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden loppukokoonpanossa. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Odotamme sinulta

  • sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa ja/tai aiempaa työkokemusta sähkökokoonpanon parissa

  • sujuvaa suomen kielen taitoa

  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

  • vuorotyövalmiutta

  • hydrauliikka- ja mekaniikkaosaaminen katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Kiinnostuitko? Soita pian tai jätä tekstiviesti!

Voit myös lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.7.2019 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

 Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Vuorotyö
Haku alkaa
12.6.2019 14:00
Haku päättyy
25.6.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
86425
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.