Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Customer Service Coordinator
Turku


Hei sinä reipas, huolellinen ja toimeen tarttuva tyyppi! Etsimme asiakasyrityksellemme Algol Chemicals Oy:lle Customer Service Coordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.


Tehtäviisi kuuluvat 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ostotilausten tekoa Euroopan alueella, tilausten tallentamista sekä reklamaatioiden ja hyvitysten käsittelyä. Lisäksi kommunikoit sisaryritysten, kansainvälisten toimittajien ja varaston kanssa, 
järjestät kuljetuksia ja lähetyksiä sekä vahvistat myyntejä sekä ostoja. Hoidat asiakaspalvelutilanteet ammattitaidolla ja olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin ja toimittajiin.

 
Toivomme sinulta 

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ymmärrys toimitusketjun rakenteesta sekä mahdollisesti kaupallinen koulutustausta tai kokemusta vastaavista tehtävistä pidemmältä ajalta. Tuotevalikoima on laaja, joten olet valmis oppimaan ja ottamaan itse asioista selvää.

 Lisäksi tehtävässä menestyy henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, huolellinen eikä hätkähdä muuttuvia tilanteita eli on nopeatempoinen ja toimeen tarttuva. Organisointi- ja priorisointitaidot ovat tässä tehtävässä myös tärkeitä taitoja. Tehtävässä tehdään paljon yhteistyötä kansainvälisellä tasolla, joten osaathan englantia sujuvasti ja ruotsinkielentaito on iso etu. Omaat hyvät ryhmätyöskentelytaidot ja aikaisempi CRM-järjestelmän käyttö katsotaan eduksi.


Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden loistoporukassa kansainvälisessä perheyrityksessä. 

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Helinä Lehto +358 50 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.6.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi.

 


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
8.6.2021 0:00
Haku päättyy
22.6.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Helinä Lehto
Työpaikan numero
19873
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.