Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Purkutyöntekijöitä
Turku

Purkava Oy tarjoaa asiantuntevat purkutyöt niin yrityksille kuin kotitalouksillekin Lounais-Suomessa Asbestipurku on erikoisalaamme, ja sitä varten meiltä löytyy paitsi ammattitaitoa, myös tietysti tarvittavat luvat ja pätevyydet. Palveluihimme kuuluvat asbestipurkutyöt, rakennuspurkutyöt, pölyämättömät purkutyöt ja homepurkutyöt. Meillä on kokemusta, osaamista sekä pätevyyttä suorittaa purkutyöt turvallisesti ja määräysten mukaisesti.


Oletko etsimämme toimeentarttuva työtä pelkäämätön ja tehokas purkutyöntekijä? Etsimme yhteistyössä Purkava Oy:n tiimiin vakituiseen kokoaikaiseen työhön Turun alueelle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten odotamme hakemustasi pikaisesti! 

Tehtävänkuvaus 

Purkavalla toteutetaan erilaisia purku-urakoita yrityksille ja yksityisasiakkaille. Työnkuvaasi kuuluu erilaisissa kohteissa purkutyöt alusta loppuun ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Voit olla alalla jo työskennellyt tai uraasi vasta aloitteleva. Emme vaadi tehtävään aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään huolellisesti. Aikaisempi kokemus rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä on eduksi.  


Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta työskentelyotetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Turun alueella, mutta työn sujuvuuden varmistamiseksi henkilöauton ajokortti on eduksi. Työntekijöiltämme vaaditaan myös työturvallisuuskortti.  

Tarjoamme sinulle paikan vakavaraisen kasvavan yrityksen riveissä. Purkavalla pidetään huolta siitä, että asiat hoidetaan hyvin ja työn teolle on hyvät edellytykset. Tehtävässä noudatetaan Rakennusalan Työehtosopimusta.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 09.01.2022 mennessä osoitteessa

https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Rakennusala
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
27.12.2021 0:00
Haku päättyy
9.1.2022
Paikkojen lukumäärä
2
Tästä työpaikasta vastaa
Julia Saunamäki
Työpaikan numero
50719
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.