Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Projektipäällikkö
Oulu

Se optimaalinen kumppani.

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi. Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista. Optimoimalla tuotetaan korkealaatuisempia palveluja ja saadaan henkilöstö keskittymään omassa työssään olennaiseen tekemiseen.

Haemme asiakkaallemme, Procomp Solutions Oy:lle teknistä projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun.

Projektipäällikkönä johdat ja organisoit yrityksen merkittäviä asiakashankkeita ja annat osaamisesi näkyä modernien ratkaisujen ideoinnissa ja kehityksessä. Vastaat monipuolisista ja pitkäkestoisista toimitusprojekteista nimetyille asiakkaille. Haluat ymmärtää ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa edistyksellisten tietojärjestelmäratkaisujen avulla. Sinulla on kokonaisvastuu projektiryhmän toiminnasta ja sen työn tuloksista.

Projektipäällikkönä työnkuvasi muodostuu suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksen ohjeistuksesta. Merkittävä osa tehtävistä liittyy asiakaspalveluun ja myyntiin, sillä projektipäällikkönä ratkaiset asiakkaan ongelmia muun muassa tarjoamalla sopivia lisäpalveluita. Ketterän toimintamallin ja matalan organisaation myötä projektipäällikkönä olet moniottelija, sillä työskentelet suunnittelu- ja ohjausroolin lisäksi tiiviisti myös kaikissa muissa tarvittavissa projektin ja jatkuvan palvelun tehtävissä, kuten asiakkaan ohjauksessa, tukitoiminnoissa tai testauksessa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla teknisen osaamisen lisäksi kokemusta projektijohtamisesta ja asiakasvastuullisesta työskentelystä. Arvostamme aiempaa työkokemusta tuotepohjaisten ratkaisujen parissa. Eduksi katsotaan mikäli sinulla on ymmärrystä nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuurimalleista, SQL-tietokantaosaamisesta ja käyttöliittymäsuunnittelusta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet aikaansaava, ratkaisuhakuinen ja myyntihenkinen tuloksentekijä. Vuorovaikutus- ja viestintätaidoiltasi olet sujuva ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa luonnistuu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla näköalapaikalla suunnittelemassa ja tekemässä nykyaikaisia it-ratkaisuja jatkuvaa ammatillista kehittymistä tarjoavassa kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi to 9.8. klo 14-15 ja ma 13.8. klo 10.30-11.30 välisenä aikana.

 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne; Myyntitehtävät; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
7.8.2018 12:00
Haku päättyy
26.8.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
10655
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.