Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palvelupäällikkö HR- ja palkkahallintoon
Helsinki

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä Eilakaislan kautta. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.


Nykyisen 10 vuotta Eilakaislalla työskennelleen tiiminvetäjän siirtyessä talon ulkopuolelle uusiin haasteisiin, etsimme konsernimme HR- ja palkkatiimiimme uutta palvelupäällikköä, johtamaan palkanlaskentatiimiä sekä kehittämään sisäisiä HR- ja palkkaprosessejamme.  

Palvelupäällikön työtehtävä koostuu kahdesta osa-alueesta.

HR- tehtäväkokonaisuus sisältää työsuhdeneuvontaa työlainsäädännön sekä käytössä olevien n. 30 työehtosopimuksen pohjalta, sähköisen työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjyyttä, työterveyshuollon operatiivisesta yhteistyöstä vastaamista sekä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteista riippuen, joitain HR toimintojen kokonaisvastuita, kuten esim. perehdytys- ja osaamisenkehittämisprosessimme.

Palkkahallinnon tehtäväkokonaisuus taas sisältää Eilakaislan n. 50 toimihenkilön palkanlaskennan, esimiestehtävät palkanlaskentatiimille, työsuhde-etujen hallinnointia ja palkanmaksujärjestelmä Mepcon omistajuuden sekä palkanlaskentatoimien kehittämisen ja palkkaprosessien kokonaisuudesta vastaamisen.

Yksin sinun ei kaikkea tarvitse tehdä, vaan käytössäsi on palkanlaskentatiimisi, joka kostuu kahdesta sitoutuneesta ja kokeneesta palkanlaskijasta sekä yhdestä tuoreesta paluumuuttajasta. Tiimisi on auttava ja hyvässä yhteistyössä töitä tekevä asiantuntijatiimi ja esimiehenäsi toimii johtoryhmään kuuluva HR- ja kehityspäällikkö.

Palvelupäällikön tehtävässä tarvitset 

palkanlaskenta- ja HR kokemuksen lisäksi palkanlaskentatehtäviin tarkkuutta ja täsmällisyyttä, jotta konsernimme palkat ovat aina maksettuna ajallaan ja oikeansuuruisena sekä ilmoitettu viranomaisille ja sisäisille sidosryhmillemme. HR tehtävissä ja palkanlaskennan kokonaisuuden huolehtimisessa taas tarvitset luovuutta ja kehitysintoa, asiakaslähtöisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiutta luoda HR- ja palkkatoiminnoista sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita parhaiten palvelevat toiminnot.

Eilakaislalla arvostamme

kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuutta, proaktiivisuutta sekä itseohjautuvuutta. Siksi odotammekin, että hakemuksessasi pystyt osoittamaan tämän tiimoilta työelämästäsi kokemusta! Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualan palkanlaskentatyöstä tai useiden työehtosopimusten tulkinnasta, palkkaprosessien kehittämisestä sekä Mepco palkanmaksujärjestelmän tuntemuksen. Toivoimme lisäksi, että sinulla on näkemystä palkanlaskentatyön trendeistä ja parhaista käytännöistä.

Palvelupäällikön rooli 

tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset oppimaan ja näkemään eri organisaatioiden palkka- ja HR käytäntöjä sekä kehittämään Eilakaislan prosesseja vastaamaan muuttuvan HR- ja palkkakentän uusiin haasteisiin Eilakaislaa parhaiten palvelevalla tavalla. Ensimmäiset pienet kehityshankkeet liittyvät työsuhde-etujen ja työterveyshuollon integraatioihin sekä veroapin käyttöönottoon, yhdessä sisäisen IT tiimimme kanssa.

Me Eilakaislalla 

otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla! Puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle mukavan ja sijainniltaan keskeisen paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan! Tarjoamme sinulle mm. lounas- ja virikeseteleitä, palkitsemisesta useissa eri muodoissa, digitaalisten välineiden tuomat joustomahdollisuudet sovittaa työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi sekä vapaa-ajan mökkiemme käyttöä.

Jos tehtävä kiinnostaa, hae tehtävää linkin kautta (https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi koko prosessin ajan ja ensimmäinen haastattelukierros on tarkoitus saada valmiiksi jo viikolla 20. Mikäli haluat kysyä lisätietoja, tavoitat HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperin parhaiten 6.5 klo 13–14 tai 12.5 klo 10–11 puhelimitse 0408487526.

Tehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Henkilöstöhallinto/rekrytointi
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
3.5.2021 9:00
Haku päättyy
16.5.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Joonas Kopperi
Työpaikan numero
65560
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.