Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palveluneuvoja
Oulu

Oulun Moniasunnot Oy rakennuttaa, hallinnoi ja isännöi vuokra-asuntokohteita. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja toteuttaa sosiaalista asuntotuotantoa. Oulun Moniasunnot on valtion yleishyödylliseksi nimeämä yritys. Rakennutamme kaikki asuntokohteemme itse. Näin voimme vaikuttaa kohteiden sijaintiin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pystymme myös suunnittelemaan asunnot asukkaiden tarpeisiin ja varmistamaan kohtuullisen vuokratason.
Toimimme Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry:n ja kiinteistöhuoltoyhtiön Oulun Perusisännät Oy kanssa tiiviissä yhteistyössä. Toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakasryhmämme asumiseen liittyvät ongelmat kokonaisvaltaisesti – yhdessä –kannattavasti.


Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun Moniasunnot Oy:lle osa-aikaista palveluneuvojaa taloushallinnon avustaviin tehtäviin. Viikkotyöaika tulee olemaan noin 25 - 37,5 h. Työ alkaa joulukuun aikana ja kestää vuoden 2021 loppuun asti. Kyseessä on opintovapaasijaisuus. Työsuhde solmitaan suoraan Oulun Moniasunnot Oy:n kanssa. 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu myyntireskontran hoitoa, kuten laskutusta ja perintää. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta kiinnostusta työtehtäviä kohtaan sekä sopivaa taustaa ottaa tehtäväkokonaisuus haltuun. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä, kannat vastuun omista töistäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sopeudut joustavasti vaihtuviin työtilanteisiin. Asenteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen. Tehtävässä tarvitset myös hyviä IT-taitoja sekä englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän yhteiskunnallinen yritys -merkin ansainneessa yrityksessä. Tueksesi saat iloisen ja auttavaisen tiimin sekä ajantasaiset työvälineet. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.11. klo 9-10 sekä 11.11. klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
29.10.2020 0:00
Haku päättyy
13.11.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjut Malila
Työpaikan numero
57105
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.