Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palvelujohtaja
Helsinki

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin erityisesti asiakaspalvelussa, IT:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa, taloushallinnossa, vakuutus- ja rahoitusalalla, teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja olemme yksi alamme johtavista yrityksistä. Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, työntekijöiden ammattitaito, palvelunopeus ja kattava palveluvalikoimamme. Tavoitteenamme on tarjota alan paras palvelukokemus ja korostamme toiminnassamme laatua.

Tule meille – etsimme sinua uudistusmielinen ja määrätietoinen palvelujohtamisen ammattilainen.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtävänäsi on vastata Eilakaislan operatiivisesta johtamisesta valtakunnallisesti sisältäen toiminnan suunnittelua, asiakasmyynnin ja budjetoinnin, palvelutuotannon ja -kehittämisen, operatiivisen puolen sekä esimiestyön. Palvelujohtajana raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja toimit konsernin johtoryhmän jäsenenä. Toimit esimiehenä operatiivisen toiminnan esimiehille valtakunnallisesti. Vastuualueellasi on noin 20 MEUR liikevaihto.

Palvelujohtajana toimit avainroolissa huolehtien toiminnan sujuvuudesta ja tuloksellisuudesta. Osaat ohjata ja tukea henkilöstöalan ammattilaisia määrätietoisella otteella sekä keskittää fokustasi myös palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen. Vastuullasi on organisaatiosi kehittäminen, henkilöstön tyytyväisyyden ja ammattitaidon varmistaminen ja ylläpitäminen.

Odotuksemme

Odotamme sinulta kokemusta johtamisesta ja esimiestehtävistä sekä B2B puolen palveluista. Kokonaisuuksien hahmottamiskyky sekä tapa ajatella konsernin etua ja vilpitön halu auttaa asiakkaita menestymään ovat tärkeitä ominaisuuksia. Olet sinut digitaalisten työkalujen ja sosiaalisen myynnin kanssa ja kiinnostunut kehittämisestä. Tulethan toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle

Me puolestamme tarjoamme sinulle huippuroolin alan aitiopaikalta tunnetussa valtakunnallisessa perheyrityksessä. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Tom Kaisla (030 60900).

Tehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Johtotehtävät; Myyntitehtävät; Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
8.6.2018 9:10
Haku päättyy
25.6.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Tom Kaisla
Työpaikan numero
69173
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.