Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palkkahallinnon kesätyöntekijä - Helsinki
Helsinki

Etsimme palkkahallinnon kesätyöntekijää Eilakaisla -konsernin pääkonttoriin työskentelemään avustavien palkkahallinnon tehtävien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa, on kokoaikainen (työaika on sovittavissa) ja kestää elokuun loppuun 2018. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Mikonkadulla, Aikatalossa.

Tehtävän kuvaus

Työnkuvaasi kuuluu avustavat tehtävät palkanlaskennassa. Palkkahallinnossamme sovelletaan kymmeniä eri työehtosopimuksia, joten työssä on mahdollisuus tutustua palkanlaskennan kautta laaja-alaisesti eri työehtosopimuksiin ja palkanlaskennan työkenttään. Tehtävässä opit palkanlaskennan ketjun alusta loppuun.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kiinnostusta palkanlaskennan tehtäviä kohtaan ja rutiineja kaihtamatonta asennetta. Palkanlaskijan työ edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta sekä halua palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita ystävällisesti ja laadukkaasti. Arvostamme hyviä it-taitoja, palkkajärjestelmä Mepcon käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen ja iloisen, yhteistyöhön panostavan ja työtäsi tukevan asiantuntevan tiimin, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden päästä kehittymään henkilöstöalan osaajaksi.

Eilakaislalla pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja loistotiimiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen konsernin puitteita hyödyntäen.´

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palkanlaskennan tiiminvetäjä Linda Ylätalo, puh. 030 6090 605 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi pe 6.4. klo 10-11 ja to 12.4 klo 10-11 välisenä aikana.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.4.2018 mennessä osoitteeseen hr@eilakaisla.fi otsikolla "Palkkahallinnon kesätyöntekijä Helsinki". Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian ja toivomme että saamme sinut pian tiimiimme!

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Henkilöstöhallinto/rekrytointi
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
3.4.2018 12:00
Haku päättyy
19.4.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Johanna Åström
Työpaikan numero
33269
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.