Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palkka-asiantuntija
Vaasa; Turku; Helsinki; Hämeenlinna; Tampere


Etsimme asiakasyrityksellemme, palkka- ja henkilöstöpalveluiden alalla toimivalle asiantuntijaorganisaatiolle itsenäistä ja organisointikykyistä palkka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työskentelypaikaksesi voit valita Helsingin, Hämeenlinnan, Turun, Tampereen tai Vaasan. Työtä tehdään sekä etänä että toimistolla. 

Tässä tehtävässä työskentelet osana palkkahallinnon asiantuntijoiden tiimiä, jossa päävastuullasi on sovittujen asiakkuuksien kuukausi- ja tuntipalkkojen palkanlaskentaprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen. Työtehtäviin kuuluu myös asiakasyhteistyön kehittäminen ja asiakaspalvelu. Taustastasi ja uratoiveistasi riippuen sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin asiakasprojekteihin sekä sisäisiin kehityshankkeisiin. 

Toivomme sinulta vankkaa työkokemusta palkanlaskennan monipuolisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työsi on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, jossa korostuu henkilökohtainen tekeminen ja korkea laatu. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja uuden oppimisesta innostuva. Työ on ajoittain hektistä ja toivomme, että olet paineensietokykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida ja hoitaa työtehtävät tärkeysjärjestyksessä. Kommunikoit englannin kielellä hyvin suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi. Eduksi katsomme kokemuksen järjestelmien kehitystyöhön osallistumisesta sekä valmiuden PHT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiantuntijatehtävän sekä näköalapaikan valtakunnallisessa ja kasvavassa palkkahallinnon asiantuntijaorganisaatiossa. Tueksesi saat palkkahallinnon ammattilaisten tiimin sekä modernit työvälineet työn hoitamiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen sekä etätyöntekoon. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Vaasa; Turku; Helsinki; Hämeenlinna; Tampere
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Kanta-Häme; Pohjanmaa; Varsinais-Suomi; Pirkanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
12.11.2021 0:00
Haku päättyy
28.11.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjut Malila
Työpaikan numero
90822
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.