Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palkkahallinnon asiantuntija
Helsinki

HYKS-instituutti Oy on erikoistunut lääketutkimuksiin liittyviin hallintopalveluihin ja niiden kehittämiseen. HYKS-instituutti Oy:n tehtävänä on edistää korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta potilaiden hyväksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.

HYKS-instituutti Oy:ssä työskentelee 15 henkilöä täysipäiväisesti ja noin 400 osa-aikaista tutkijaa tai tutkimushenkilökuntaan kuuluvaa huippuosaajaa. Yhtiön liikevaihto 2018 oli 8,0 M€. Yhtiön liikevaihto koostuu pääosin kansainvälisten lääkeyritysten kanssa solmituista toimeksiantosopimuksista. Uusia toimeksiantoja on vuosittain 100-150. Useat tutkimukset kestävät vuosia. Tälläkin hetkellä HYKS-instituutilla on käynnissä yli 400 tutkimusta.


Etsimme yhteistyössä asiakkaamme HYKS-Instituutin kanssa itsenäiseen työhön kykenevää ja ammattitaitoista palkkahallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Viihtyisät työtilat sijaitsevat Meilahdessa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkahallinnon asiantuntijana tulet työskentelemään osana mukavaa ja ammattitaitoista hallinnon tiimiä. Työtehtäviäsi tulevat olemaan HYKS-Instituutin palkanlaskenta kokonaisuudessaan, lomapäivien sekä sairaus- ja poissaolojen seuranta, työsopimusten laadinta. Lisäksi Kela-ja tapaturmahakemusten tekeminen ja työajanseuranta kuuluvat tehtäviisi.

Toivomme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, tarkka ja toimeen tarttuva sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet toimeen työssäsi myös englannin kielellä.

Asiakkaamme tarjoaa

Sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä ja hyvät työsuhde-edut.

Olisitko sinä HYKS-Instituutin uusi palkkahallinnon asiantuntija? Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävää hakemuksen ja cv:n kera pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Jos haluat kuulla lisää palkkahallinnon asiantuntijan tehtävästä tai hakuprosessista, niin ole yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Jaanan tavoitat parhaiten keskiviikkona 18.9. klo 14-15 ja perjantaina 27.9. klo 14-15.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Henkilöstöhallinto/rekrytointi
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
7.8.2019 16:00
Haku päättyy
30.9.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Jaana Kesäläinen-Ruohola
Työpaikan numero
14091
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.