Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Palkanlaskija
Turku; Föglö

Nordic Trout Ab on Suomen ja Ruotsin suurin kirjolohen kasvattaja. Sen päätuotteita ovat tuore perattu kirjolohi, meritaimen ja kirjolohenmäti. Yrityksen yli 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa ja se on merkittävin osa Kalaneuvos Oy:n omistamaa Nordic Fish -konsernia. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 52 miljoonaa euroa, se työllistää yli 100 henkilöä ja käsittelee vuosittain noin 10 miljoonaa kiloa kalaa.


Etsimme nyt palkanlaskijaa. Vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Nordic Trout Ab:n kanssa ja toimipiste voi sijaita Nordic Trout Ab:n pääkonttorilla Föglössä tai yhteistyöyrityksemme Martin Kala Oy:n toimitiloissa Turussa.

Vastaat itsenäisesti palkanlaskennan tehtävistä sekä siihen liittyvistä viranomaisilmoituksista ja raportoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen esimiesten sekä johdon kanssa ja sinulla on osaamisestasi riippuen mahdollisuus ottaa vastuullesi myös henkilöstöhallinnon tehtäviä. Myös mahdollinen taloushallinnon kokemus katsotaan lomatuurausten kannalta eduksesi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Pääset työskentelemään elintarvikealan ja maaseutuelinkeinojen TES:ien parissa ja kokemuksesta kumpuava itsenäinen työote sekä liiketoimintanäkökulman ymmärrys edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme sinulle työpaikan menestyvässä ja kasvuhakuisessa perheyrityksessä. Pääset tarttumaan kiinnostaviin työtehtäviin ja kehittämään yritystä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Saat tehtävääsi sekä yrityksen toimintatapoihin hyvän perehdytyksen ja tarjoamme sinulle myös jatkossa mahdollisuuden kehittää itseäsi alan koulutuksissa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Turku; Föglö
Sijainti
Varsinais-Suomi; Ahvenanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
15.10.2018 10:30
Haku päättyy
28.11.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
95924
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.