Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Pääsuunnittelija
Turku

TM System Finland Oy on vuonna 1974 perustettu yritys, joka toimittaa ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottoratkaisuja paperi- ja selluteollisuudelle maailmanlaajuisesti. TM Systems tunnetaan alallaan eräänä parhaimmista vaativien ilmajärjestelmien toimittajista. Yritysryhmän liikevaihto on noin 20 MEUR ja henkilöstön määrä noin 90 henkeä. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa. Lisätietoja www.tmsystems.com

Haemme asiakkaallemme TM System Finland Oy:lle pääsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tehtävän kuvaus

Pääsuunnittelijana vastaat nimettyjen asiakasprojektien suunnittelun läpiviennistä. Teet myös itse suunnittelutyötä asiakasprojekteissa. Toimit aktiivisessa yhteistyössä Suomen ja Kiinan suunnittelutiimien sekä projektipäälliköiden ja myynnin kanssa. Vastaat myös alihankintasuunnittelun läpiviennistä eli koordinoit, resursoit ja varmistat projektien onnistumisen sekä laadukkaan lopputuloksen suunnittelutoimintojen osalta.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri tekniikan alalta) sekä osaamista suunnitteluohjelmistoista. Käytössämme on Autodesk Mechanical- ja Inventor- ohjelmat. Olet suunnittelutyön ja projektien ammattilainen, jolla on jo kokemusta teollisuuden alalta. Kokemus ohutlevy- ja teräsrakenteiden suunnittelutyöstä tai energiatekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme vastuuntuntoista, itsenäistä ja määrätietoista toimintaotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Odotamme sinulta lisäksi sujuvia vuorovaikutustaitoja niin organisaation sisällä kuin asiakasrajapinnassa sekä hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Muiden kielten osaaminen on eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustusta.

Tarjoamme sinulle

TM Systems tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus vaikuttaa asiakasprojektien koko elinkaareen. Pääset mukaan kasvavaan yritykseen huippuosaajien hyvähenkiseen tiimiin, jossa on päällä tekemisen meininki.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi klo 9-15 välisenä aikana. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.4.2019 mennessä Kaislanet-palveluun osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
25.3.2019 14:00
Haku päättyy
9.4.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
81098
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.