Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Pääkirjanpitäjä
Helsinki

Helsinki Shipyard Oy sijaitsee Suomen pääkaupungissa ja se on erikoistunut vaativaan meriteknologiaan ja laivanrakennukseen. Helsingin telakalla on vankka kokemus matkustaja- ja risteilyalusten suunnittelussa ja rakentamisessa. Olemme tunnettuja myös rakentamistamme jäänmurtajista sekä muista erikoisaluksista, joita rakennamme erityisesti arktisiin olosuhteisiin. Helsinki Shipyard Oy:n juuret juontavat vuoteen 1865, jolloin Helsinkiin perustettiin Helsingfors Skeppsdocka. Tässä samalla paikalla on siis rakennettu laivoja jo yli 150 vuotta mukaan lukien yli puolet maailman toiminnassa olevista jäänmurtajista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään laivanrakennukseen uusia ratkaisuja ja olemaan alamme edelläkävijä. Helsinki Shipyard Oy aloitti toimintansa toukokuussa 2019 telakan siirryttyä Algador Holdingsin omistukseen toukokuun 20. päivänä julkistetussa kaupassa. Telakka sijaitsee Helsingin Hietalahdessa ja sen palveluksessa on noin 400 työntekijää.


Etsimme nyt yhteistyössä asiakkaallemme Helsinki Shipyard Oy:lle Pääkirjanpitäjää Helsinkiin. Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus päästä itsenäisesti vastaamaan monipuolisista ja haastavista kirjanpidon tehtävistä pitkät perinteet omaavassa mukavassa työyhteisössä, merellisen raikkaassa ympäristössä keskellä Helsinkiä. Eilakaislan rekrytointiprosessin kautta työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Pääkirjanpitäjänä

vastaat kokonaisvaltaisesti Helsinki Shipyard Oy:n kirjapidon tehtävistä ja toimit vahvassa yhteistyössä paitsi viiden hengen taloustiimin, myös muun organisaation kanssa. Päivittäiset tehtäväsi muodostuvat mm. kirjanpidon päivittäisistä kirjauksista, myyntireskontrasta, maksujen hoitoon liittyvistä asioista, kuukausitilinpäätöksistä, verotusasioista (mm. alv. ja EU alv.) sekä niihin liittyvistä raportoinneista, ja tulorekisterin täsmäytyksistä. Osallistut myös tilintarkastusprosessiin ja avustat vuositilinpäätöksiin liittyvissä tehtävissä.  Itsenäisessä tehtävässä pääset vaikuttamaan oman päiväsi suunnitteluun ja tuomaan oman osasi työyhteisöön, jossa viihdytään pitkään ja hyvin.

Toivomme Sinulta

innostunutta ja oma-aloitteista asennetta, sekä vastuullista otetta itsenäisiin ja monipuolisiin kirjanpidon tehtäviin. Odotamme sinulta jo useamman vuoden kokemusta vastaavista kirjanpidon tehtävistä, sekä soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta MS Dynamics AX-ohjelmistosta. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat myös eduksesi.

Asiakkaamme tarjoaa

Sinulle mahdollisuuden työllistyä haastaviin ja monipuolisiin kirjanpidon tehtäviin yritykseen, jossa osaamista arvostetaan ja jossa sinulla on mahdollisuus tuoda ajatuksiasi ja ideoitasi esiin, sekä kehittää niiden kautta toimintaa, sekä kehittyä myös itse samalla. Tehtävä sijaitsee Hernesaaressa keskellä Helsinkiä ja sen liukuvat työajat sijoittuvat joustavasti arkisin klo 7-18 välille. Asiakkaamme tarjoaa Sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, mahdollisuus sairauskassaan, kuntosali ja ohjattua liikuntaa. Asiakkaamme työyhteisö on välitön ja hyvin yhteisöllinen ja henkilökuntayhdistys järjestää paljon yhteistoimintaa.

Olisitko Sinä asiakkaamme uusi Pääkirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 9.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, vielä vuoden 2019 aikana ja etenemme haastatteluiden osalta jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
25.11.2019 9:00
Haku päättyy
9.12.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anssi Säkö
Työpaikan numero
14223
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.