Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Ostosuunnittelija
Lahti

Prescott on vuonna 2005 perustettu elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille herkullisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteidemme kautta. Tuotteitamme myydään läpi Suomen vähittäiskaupoissa, keskusliikkeissä ja tukkureilla.

Etsimme ostosuunnittelijaa Prescott Oy:lle elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiöön. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksen kautta ja on kestoltaan kuusi kuukautta. Määräaikaisuuden jälkeen henkilöllä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtävän kuvaus 

Tulet työskentelemään osana hankintatiimiä ja ensisijaisesti työtehtäväsi liittyvät ennusteiden, myynnin seurannan ja varastonhallinnan kehittämiseen. 

Työtehtäviäsi ovat mm

  • oston ennustemallien tekeminen, kehittäminen ja ylläpitäminen
  • kampanjoiden huomioiminen oston ennusteissa
  • varastohallinta: menekin, varastokiertojen ym. seuranta 
  • päiväysseuranta
  • minimivarastojen ym. muiden ostomääritysten luominen ja ylläpitäminen
  • valikoimataulukon ylläpito
  • poistolistojen ylläpito


Toivomme sinulta 

Olet etsimämme henkilö, jos nautit haasteista ja innostut kehittämisestä. Olet kiinnostunut numeroista ja asioista niiden takana. Jaksat etsiä ja yhdistellä tietoa itsenäisesti sekä luoda prosesseja ja malleja yhteistyössä tiimisi kanssa. Sinulla on hyvä IT-taidot ja hallitset hyvin erityisesti excelin. Sinulta sujuu myös rutiinityöt, mutta viihdyt myös ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Työskentelyotteesi on vastuullinen, itsenäinen, tarkka ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Aiempi kokemus elintarvikealalta on ehdottomasti eduksi. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa maahantuonti- ja markkinointiyhtiössä osana innokasta ja osaavaa tiimiä. Tässä työyhteisössä sinulla on tilaa kasvaa, kehittyä ja viedä asioita eteenpäin. Saat toteuttaa myös omia vahvuuksiasi ja työkuvaa voidaan ajan kuluessa muokata myös niiden pohjalta. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Ostotehtävät/hankinta; Vienti/tuonti
Kaupunki tai kunta
Lahti
Sijainti
Päijät-Häme
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
24.2.2020 0:00
Haku päättyy
28.4.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
16053
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.