Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Ohjelmistosuunnittelija
Oulu; Kuopio

Se optimaalinen kumppani

Procomp on älykkään suunnittelun ja optimoinnin kumppani. Ratkaisumme perustuvat asiantuntijuuteen ja innovatiiviseen tietojärjestelmäosaamiseen. Erityisalaamme on henkilöresurssien, logistiikan ja kotihoitopalvelujen optimointi.

Haluamme yllättää asiakkaamme löytämällä uusia hyötyjä ja säästöjä olemassa olevista palveluista. Optimoimalla tuotetaan korkealaatuisempia palveluja ja saadaan henkilöstö keskittymään omassa työssään olennaiseen tekemiseen.

Haemme asiakkaallemme, Procomp Solutions Oy:lle, ohjelmistosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun tai Kuopioon.

Ohjelmistosuunnittelijana osallistut yrityksen merkittäviin hankkeisiin osana projektitiimejä ja annat osaamisesi näkyä modernien ratkaisujen toteutuksessa ja kehityksessä. Haluat ymmärtää myös asiakkaan liiketoimintaa koodirivien takana.

Tehtävä edellyttää .NET ohjelmointitaitoa C#:lla. Olipa kokemuksesi karttunut sitten webin, rajapintojen, mobiilisovellusten tai desktop-kehityksen parissa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Arvostamme lisäksi ymmärrystä nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuurimalleista, SQL-tietokantaosaamista ja käyttöliittymien suunnitteluosaamista.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Ohjelmistosuunnittelijana voit olla joko valmis rautainen ammattilainen tai työuran alussa oleva kehittyjä. Näin ollen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja tehtäväkenttääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä nykyaikaisia it-ratkaisuja jatkuvaa ammatillista kehittymistä tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja ota haaste vastaan! Varmistathan, että CV:stä käy selkeästi ilmi oma osaamisesi haetuista teknologioista. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi keskiviikkona 28.8. klo 15-16 ja maanantaina 2.9. klo 9-10 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Oulu; Kuopio
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
23.8.2019 13:00
Haku päättyy
8.9.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
87043
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.