Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Office Manager
Espoo

Software Point on Pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistojamme käytetään yli 500 teollisuus- ja tutkimus- sekä sairaalalaboratoriossa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, muut toimipisteemme ovat Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Olemme vakavarainen ja kannattava noin 100 hengen asiantuntijaorganisaatio ja osa kansainvälistä LabVantage -konsernia.

Etsimme nyt Office Manageria asiakkaamme Software Pointin Tapiolassa sijaitsevan noin 60-henkisen toimiston ylläpitäjäksi ja henkilöstömme arjen avuksi ja tueksi. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Software Pointille, kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Office Manager

on Software Pointilla erittäin tärkeä toimiston toimivuuden ja yhteisten perustoimintojen ylläpitäjä, ja ennen kaikkea mukavan ja viihtyisän työympäristön mahdollistava henkilö. Pitkäaikaisen edeltävän Office Managerin myötä tehtäväkenttä on muotoutunut laajaksi, itsenäiseksi ja vastuulliseksi. Office Manager on myös ollut eräänlainen toimiston hyvinvoinnin lähettiläs – positiivinen ja lämminhenkinen persoona, joka ottaa aina iloisesti työkaverinsa aamulla töihin vastaan. Itse työ sisältää paljon assistenttiluontoisia ja perinteisiä toimiston tehtäviä, kuten esimerkiksi: postitustehtäviä, puhelinvaihdetyöskentelyä, kokousten järjestelytyötä, keittiön ja kokousten tarjoilutarpeista huolehtimista, toimistovälineiden tilauksia, sekä siisteydestä ja toimiston laitteiston toimivuudesta huolehtimista yhdessä siivous- ja huoltoliikkeiden kanssa. Tärkeitä vastuita ovat myös yrityksen pienten ja isompien sisäisten- ja ulkoisten tapahtumien suunnittelu ja koordinointi. Tämä tarkoittaa mm. tilavarauksien koordinointia, matkustusjärjestelyjen tekoa ja hupitoimikunnassa vaikuttamista. Lisäksi Office Manager toimii myös Ruotsin ja Norjan toimistojen Office Managerien yhteistoiminnan koordinaattorina roolissa, jossa on mahdollisuus vaikuttaa eri maiden toimistojen toiminnan yhtenäistämiseen ja tietenkin hyvien käytäntöjen jakamiseen. 

Toivomme Sinulta

positiivista innokkuutta assistentti-/koordinaattoritehtäviin ja aitoa halukkuutta auttaa työyhteisöäsi menestymään tärkeiden päivittäisten perustehtävien kautta. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastaavasta roolista, joka on sisältänyt vastuullisten tehtävien ohella perusrutiineja ja yleisiä toimiston assistenttitehtäviä. Ystävällisyys, oma-aloitteisuus, hyvä sosiaalinen ja avulias asenne, ja ns. kaikki hoituu periaate ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka auttavat Sinua menestymään juuri tässä työssä.  Työssä tärkeitä ominaisuuksia ovat myös organisointitaidot, tarkkuus, täsmällisyys ja kokonaisuuksien hallinta. Edellytämme hyviä IT-taitoja ja työssäsi tarvitset myös sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa, sekä b-ajokorttia. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

monipuoliset ja vastuulliset tehtävät, joissa pääset itsenäisesti toteuttamaan itseäsi assistenttityössä ja olemaan tärkeänä apuna oman organisaatiosi arjessa. Työaikasi sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille ja tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimisto sijaitsee Espoon Tapiolassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Software Point on joustava työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen myös erittäin kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, sekä työmatkasetelit, kattavat vakuutusturva, sekä hyvät liikuntaedut. 

Olisitko Sinä Software Pointin uusi Office Manager? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 9.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme hakijoita aktiivisesti jo hakuajalla, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
27.8.2019 13:00
Haku päättyy
9.9.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anssi Säkö
Työpaikan numero
11648
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.