Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Myyntireskontra
Espoo

Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa oma-aloitteista taloushallinnon tekijää määräaikaiseen tehtävään Espooseen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään heinäkuun 2019 loppuun asti, jatko on mahdollinen. 

Tehtävän kuvaus 

Päävastuulla tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olemaan myyntireskontran hoitaminen, mutta on mahdollista osallistua myös muihin taloushallinnon tehtäviin osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Taloushallinnon tiimiin kuuluu kuusi henkilöä, ja toivommekin tiimihenkistä tekijää. Odotamme kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti arvostamme osaamista myyntireskontran hoitamisesta. Toivomme ajan tasalla olevia IT valmiuksia, eduksi on Lemonsoft -ohjelmiston tuntemus.

Toivomme sinulta 

Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka kantaa vastuunsa omasta työstään mutta toimii mielellään myös tiimissä. Omaksut mielelläsi uutta mutta ymmärrät myös rutiinien tärkeyden työssäsi. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavassa tiimissä ja osaamisen mukaan muokattavan tehtävän.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
10.4.2019 10:45
Haku päättyy
24.4.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Heidi Martiala-Welin
Työpaikan numero
48615
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.