Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Myyntineuvottelija rehumyyntiin
Utajärvi

Kinnusen Mylly Oy on perheyritys jo kolmessa sukupolvessa. Kuluneiden vuosikymmenien aikana Kinnusen Mylly on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Kinnusen Myllyn asiakkaita ovat muun muassa pohjoisen Suomen leipomot, rehupuolella karjatilalliset ja uusia puhdaskauratuotteita myydään elintarviketeollisuuteen kansainvälisesti. Asiakkaat arvostavat vakavaraisen perheyrityksen toiminnassa luotettavuutta, toimintavarmuutta, alueellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yrityksen liikevaihto on noin 30 M€. Mylly ja rehutehdas työllistävät yhteensä 40 henkilöä. www.kinnusenmylly.fi

 

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja pitkäjänteinen puhelintyöskentelyn ammattilainen? Etsimme asiakasyrityksellemme Kinnusen Myllylle uutta myyntineuvottelijaa iloiseen Kinnusen Tähti-rehujen myyntitiimiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä rehutilausten ja -toimitusten järjestelyä. Vastuullasi on niin uusasiakashankinta kuin olemassaolevien, tyytyväisten asiakkaidemme palveleminen. Tehtävässäsi pääset osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä. Tavoitteisiin tähdätään yhdessä koko tiimin voimin, joten vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä tarpeen. 

Odotamme sinulta kokemusta myynnillistä tehtävistä, asiakaspalvelutyössä vaadittavaa pelisilmää sekä kiinnostusta maatalousalaa kohtaan. Tehtävässä tarvitset myös hyviä IT-taitoja sekä ajoittain myös paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Osaamisestasi ja koulutuksestasi riippuen työhön voi kuulua myös nautakarjan ruokintasuunnitelmien tekemistä. Maatalousalan tuntemus ja/tai agrologin koulutus ovatkin työssä ehdoton etu, mutta ei vaatimus – etsimme ennen kaikkea reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettua tekijätyyppiä! 

Miksi juuri Kinnusen Myllylle?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kovaa vauhtia kansainvälistyvään yritykseen, jossa kehitys ei pysähdy. Tärkeimmät arvomme, luotettavuus ja vastuunkanto, näkyvät meillä jokaisessa työpäivässä. Haluamme myös omalta osaltamme edistää hyvinvoivaa agraarikulttuuria, lähiruoka-ajattelua sekä pohjoisen uniikkien luonnonvarojen säilymistä. Avainasemassa meille ovat tyytyväiset asiakkaat ja kiitosta saamme erityisesti osaamisestamme ja toimintavarmuudestamme. Myyntitiimimme saa jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme ja menestymme myös kansallisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa –  pääset siis työskentelemään osana huippuammattilaisten tiimiä!

 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 14.5. klo 9-10 ja 26.5. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Utajärvi
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
10.5.2021 0:00
Haku päättyy
28.5.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjut Malila
Työpaikan numero
34636
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.