Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Myyntiassistentti
Pertunmaa

Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 6 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt myyntiassistenttia Pelaser Oy:lle Kuorttiin vakituiseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat myyntitilausten vastaanotto ja niiden kirjaaminen järjestelmään. Lisäksi hoidat sähköposteja ja toimit myyntitiimin tukena heidän työssään. Sinulla on hyvät IT-taidot ja tässä työssä käytössäsi on muun muassa Office 365. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Osaat priorisoida töitäsi ja sinulle sopivat työvuorot kello 6 ja 18 välillä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Katsomme sinulle eduksi teknisen puolen koulutuksen ja metallialan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön osana mukavaa tiimiä. Saat kattavan perehdytyksen työllesi ja ammattilaisten tuen päivittäisessä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 22.-24.6 klo 10-14 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.7.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Toimistotyö; Teollisuus/tuotanto; Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Pertunmaa
Sijainti
Etelä-Savo
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
22.6.2020 10:00
Haku päättyy
5.7.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Nea Pynnönen
Työpaikan numero
40107
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.