Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Myynnin ammattilainen
Helsinki

Etsimme uusasiakashankinnan myyntitiimiimme Uudellemaalle sinua intohimoinen ja utelias asiakaspalvelun tehopakkaus, joka osaat kuunnella asiakasta ehdottaen hänelle räätälöityjä ratkaisuja henkilöstöhaasteisiin. Motivoidut asiakastapaamisista, onnistuneiden palveluratkaisujen löytämisestä ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta.

 

Pääasiallinen tehtäväsi

on henkilöstöpalvelujen myynti ja uusasiakashankinta. Toimit myyntitiimin aktiivisena jäsenenä liidaten, neuvotellen ja klousaten kauppoja sekä innostaen kollegoita ja asiakkaita löytämään sopivia ratkaisuja. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi ja keskustelet luontevasti niin HR-johtajien ja -päälliköiden, kuin toimitusjohtajien ja liiketoiminta-alueiden vetäjien ja linjaesimiestenkin kanssa.

Sinulla on entuudestaan kokemusta

B2B-asiakasrajapinnassa toimimisesta ja palvelujen myynnistä, kokemus HR-konsultoinnista tai rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden myyntitehtävistä on etu. Olet hyvä lukemaan ja tulkitsemaan ei vain sitä mitä vastapuoli sanoo, vaan myös sitä mitä hän jättää sanomatta. Osaat itsenäisesti virittää työpäiväsi ja -viikkosi niin, että pääset tavoitteisiin. Toimit järjestelmällisesti ja johdonmukaisesti vakuuttaen asiakasta asiantuntevalla otteellasi. Viet asioita jämptisti eteenpäin positiivisella asenteellasi aina huolehtien erinomaisesta asiakaskokemuksesta.

Me puolestamme tarjoamme

sinulle työpaikan Helsingin ydinkeskustassa toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä huipputiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetumpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä. Saat toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen alan aitiopaikalta sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä, käyttää modernin myynnin työkaluja ja luoda itsellesi upean uran.

Jos innostuit tehtävästä

lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 5.2.2018 mennessä osoitteeseen hr(a)eilakaisla.fi otsikolla "Myyntitykki Helsinki". Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Erika Ehrnrooth, puh. 050-4659345, jonka parhaiten tavoitat 30.1.2018 klo 13-14 ja 1.2.2018 klo 13-14.

HUOM! Älä jätä hakemustasi Kaislanet-painikkeen kautta, vaan lähetä ansioluettelosi hakemuksineen osoitteeseen: hr(a)eilakaisla.fi otsikolla: Myyntitykki Helsinki.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
18.1.2018 15:00
Haku päättyy
5.2.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Johanna Åström
Työpaikan numero
86174
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.