Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Mylläri
Utajärvi

Kinnusen Mylly Oy on perheyritys jo kolmessa sukupolvessa. Kuluneiden vuosikymmenien aikana Kinnusen Mylly on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Kinnusen Myllyn asiakkaita ovat muun muassa pohjoisen Suomen leipomot, rehupuolella karjatilalliset ja uusia puhdaskauratuotteita myydään elintarviketeollisuuteen kansainvälisesti. Asiakkaat arvostavat vakavaraisen perheyrityksen toiminnassa luotettavuutta, toimintavarmuutta, alueellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yrityksen liikevaihto on noin 30 M€. Mylly ja rehutehdas työllistävät yhteensä 40 henkilöä. www.kinnusenmylly.fi


 Etsimme asiakasyrityksellemme Kinnusen Mylly Oy:lle mylläriä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tehtävän kuvaus 

Myllärinä tulet työskentelemään automatisoidussa vehnä-, ohra- ja ruismyllyssä, jossa olet vastuussa tuotantoprosessien ohjaamisesta ja laadukkaiden jauhotuotteiden valmistamisesta. Työtehtäviisi kuuluu mm. viljan vastaanotto, tuotantolinjastojen toiminnanohjaus, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden varastointi ja lastaustehtävät. 

Odotamme sinulta

Voit olla joko kokenut mylläri tai elintarviketuotannon tehtävistä kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen. Työssä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloiteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä työtehtävien suhteen. Edellytämme myös yleistä teknistä osaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä suomen- ja englanninkielen taitoa.

Viihdyt mainiosti rutiininomaisissa työtehtävissä, mutta et myöskään kaihda nopeasti muuttuvia tilanteita. Reipas, positiivinen ja yhteistyökykyinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto ovat ehdottomaksi hyödyksi tässä työtehtävässä. Työ elintarvikkeiden parissa vaatii myös erityistä huolellisuutta sekä tarkkuutta hygienian suhteen. Lisäksi elämäntilanteesi sallii niin aamu- kuin iltavuorotkin. 

Miksi juuri Kinnusen Myllylle?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kovaa vauhtia kansainvälistyvään yritykseen, jossa kehitys ei pysähdy. Tärkeimmät arvomme, luotettavuus ja vastuunkanto, näkyvät meillä jokaisessa työpäivässä. Haluamme myös omalta osaltamme edistää hyvinvoivaa agraarikulttuuria, lähiruoka-ajattelua sekä pohjoisen uniikkien luonnonvarojen säilymistä. Avainasemassa meille ovat tyytyväiset asiakkaat ja kiitosta saamme erityisesti osaamisestamme ja toimintavarmuudestamme. Saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme ja menestymme myös kansallisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa – pääset siis työskentelemään osana huippuammattilaisten tiimiä!

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.5.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Utajärvi
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Vuorotyö
Haku alkaa
11.5.2020 0:00
Haku päättyy
22.5.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Marjut Malila
Työpaikan numero
76345
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.