Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Markkinointisuunnittelija
Espoo

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Rastor-instituutin kanssa markkinointi- ja viestintätiimiin vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista markkinointiosaajaa. Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä ammattitaitoisessa, rennossa työyhteisössä sekä mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. 

Ymmärrät liiketoimintalähtöisen markkinointiprosessin roolin ja motivoidut saavutetuista tuloksista. Tuotat luovaa, erilaistavaa markkinointiviestintää, suunnittelet ja toteutat markkinoinnin toimenpiteitä monikanavaisesti vastuullasi oleville kohderyhmille. Kuulut seitsenhenkiseen markkinointi- ja viestintätiimiin. Tehtävä on itsenäinen ja edellyttää sujuvaa yhteistyötä organisaation asiantuntijoiden sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Arvostamme energistä, joustavaa ja organisointikykyistä tekemistä!

Olet digimarkkinoinnin osaaja ja ymmärrät markkinoinnin roolin asiakkaan ostopolun eri vaiheissa. Vastuullesi kuuluvat markkinointiautomaatio, inbound-markkinointikampanjat, liidien laadullistaminen myyntihenkilöstölle ja sähköpostimarkkinointi. Lisäksi hoidat tapahtumajärjestelyjä ja koordinoit yhteistyötä ulkopuolisten kumppaniverkostojen kanssa. Roolisi tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • myynnillistä asennetta
  • vähintään kolmen vuoden käytännön kokemusta markkinointiviestinnästä ja todennettua näyttöä markkinointityössä saavuttamistasi tuloksista
  • kaupallista tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Adobe InDesignin ja Photoshopin sekä MS Office -ohjelmien hyvää hallintaa
  • web-analytiikan ja markkinoinnin mittareiden tuntemusta
  • hyvää visuaalista silmää ja taitoa tuottaa julkaisuvalmista tekstiä
  • asiakaslähtöistä asennetta

Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalveluiden markkinoinnista, Microsoft Dynamics -CRM-osaamista, ymmärrystä sisältömarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta markkinoinnin kanavana. Web-analytiikka ja markkinoinnin mittarit ovat sinulle tuttuja ja innostavia. 

Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. www.rastorinst.


Kiinnostuitko? Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, viimeistään 7.1.2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524, 18.12. klo 10.00-11.00, 19.12 klo 13.00-14.00 sekä 30.12 klo 9.00-10.00 välisenä aikana, sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Markkinointi/mainonta
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
16.12.2019 15:00
Haku päättyy
7.1.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Heidi Martiala-Welin
Työpaikan numero
61895
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.