Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Markkinointi- ja hallintoassistentti
Oulu; Kempele

Oulun Seudun Sähkö on monipuolinen ja voimakkaasti kehittyvä konserni, joka toimittaa sähköä, lämpöä ja valokuitua noin 30 000 asiakkaalleen Oulun ympäristökunnissa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Oulun Seudun Sähkö ja tytäryhtiöt Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy sekä valokuituliiketoiminnasta vastaava Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy tytäryhtiöineen. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 36 milj. euroa. Toimintamme perustuu laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyökumppanuuteen. Olemme noin 30 henkilön toimihenkilöorganisaatio. Toimipaikkamme sijaitsee Kempeleessä.


Haemme yhteistyössä Oulun Seudun Sähkön kanssa organisointitaitoista ja toimeen tarttuvaa markkinointi- ja hallintoassistenttia. Kahden vuoden mittainen määräaikainen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja työ alkaa syyskuussa. Tehtävä on uusi ja se voi vakinaistua. Toimenkuva kehittyy vahvuuksiesi mukaan.

Markkinoinnin ja hallinnon assistenttina työtehtäväsi rakentuvat mm. seuraavien teemojen ympärille:

  • sisäisten ja ulkoisten tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi sekä matkajärjestelyt
  • myynnin tukitehtävät kuten asiakastietojen päivitys ja koonti 
  • asiakaspalvelun tukeminen kiiretilanteissa 
  • osallistuminen myynti- ja markkinointitapahtumiin
  • kokousasiakirjojen valmistelu ja arkistointi
  • jäsenosuuskunta-asioiden hoitoon osallistuminen 
  • henkilöstöhallinnon tukitehtävät kuten esim. henkilöstömuistamiset ja resurssivarauskalenterien ylläpito
  • yleiset toimistotehtävät kuten postitus ja toimistotarviketilaukset

Odotamme sinulta hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä on monipuolinen ja laaja-alainen, joten se edellyttää oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Otat asiat omiksesi ja viet niitä eteenpäin tunnollisesti ja hyvällä asenteella. Tehtävän hoidon kannalta on tärkeää, että sinulla on hyvät MS Office-taidot. Tässä tehtävässä sinulla on keskeinen rooli Oulun Seudun Sähkön sujuvan arjen mahdollistajana ja tuet osaltasi strategisten tavoitteidemme toteutumista. Lue lisää visiostamme, toiminta-ajatuksestamme ja arvoistamme tästä linkistä: Oulun Seudun Sähkö

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan luotettavaan ja vakavaraiseen yritykseen, jossa kehitys ei pysähdy. Saat myös mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen. Meillä on liukuva työaika, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tehtävien niin salliessa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 13.8. klo 9-10 ja tiistaina 17.8. klo 15-16 välisenä aikana. Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Toimistotyö; Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Oulu; Kempele
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
6.8.2021 14:00
Haku päättyy
22.8.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
33519
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.