Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Marketing trainee
Helsinki

Opiskelija! Kaipaatko teoreettisten opintojen tueksi käytännön oppeja? Nyt on kiva paikka auki, joten jatka ihmeessä lukemista!

Sinulle kertyisi kokemusta muun muassa:

  • markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien suunnittelemisestä ja tuottamisesta erilaisia mainonta- ja viestintäkanavia varten. Sinä huolehtisit erityisesti joko visualisesta ilmeestä tai viestinnällisestä puolesta, riippuen kumpi on sinulle luonnollisempaa.
  • verkkosivustojemme päivittämisestä ja kehittämisestä
  • työpaikkailmoitusten painoaineiston tuottamisesta
  • sisältömarkkinoinnin tuottamisesta ja kehittämisestä

Pienessä tiimissämme saat olla mukana monen tyyppisessä projektissa ja saisit itsenäisesti vastata kuvapankkimme ylläpidosta ja kehittämisestä. Tämä osa-aikainen ja määräaikainen tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän opiskelijalle (tradenomi/ medianomi), jolla jo on työkokemusta vastaavasta työstä.

Sinulla on

kyky toimia ripeästi ja palava halu tehdä hyvää jälkeä. Olet huolellinen, luova ja huumorintajuinen tehopakkaus, joka itsenäisesti huolehdit asioiden hoitamisesta.

Tarjolla on

paljon mielenkiintoista tekemistä, digitaalista murrosvaihetta elävä yritys, vahva brändi, kasvava ala, hyvä fiilis ja kilpailukykyiset edut! Tervetuloa mukaan huipputiimiin, jonka toimipaikka on Helsingin ydinkeskustassa! Haethan jo tänään!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.2.2018 mennessä osoitteeseen hr(a)eilakaisla.fi otsikolla "Marketing Trainee Helsinki". Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Erika Ehrnrooth, puh. 050-4659345, jonka parhaiten tavoitat 24.1.2018 klo 13-14 ja 29.1.2018 klo 13-14.

HUOM! Älä jätä hakemustasi Kaislanet-painikkeen kautta, vaan lähetä ansioluettelosi hakemuksineen osoitteeseen: hr(a)eilakaisla.fi otsikolla: Marketing Trainee Helsinki.

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Markkinointi/mainonta
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
18.1.2018 15:00
Haku päättyy
1.2.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Johanna Åström
Työpaikan numero
20102
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.