Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Laboratorioteknikko
Helsinki

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. www.ttl.fi

 Etsimme yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa Helsinkiin tarkkaa laboratorioteknikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa syyskuun alkupuolella ja sopimus tehdään kolmen kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella.

Tehtävän kuvaus

Tehtävään valittu henkilö tulee toimimaan avustavissa tehtävissä laboratoriossa, jossa testataan erilaisia suojainmateriaaleja mekaanisilla, termisillä, kemiallisilla ja optisilla testausmenetelmillä. Tavoite on selvittää testattavan materiaalin toimivuutta ja soveltuvuutta henkilönsuojaimissa.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijoilta perustuntemusta tekstiilien ominaisuuksista ja niiden käyttäytymisestä. Eduksi on tekstiilitekniikan tai tekstiili- ja vaatetusalan tutkinto, arvostamme myös kokemusta alalta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja toivomme kiinnostusta tekstiili- ja tutkimusalaa kohtaan. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä uusien asioiden omaksumiskykyä. Työtä tehdään tiimissä ja toivommekin hakijoilta myös hyvää yhteistyökykyä. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavien kollegojen kanssa, kattavan perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden oppia lisää mielenkiintoisella toimialalla.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 6.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Terveydenhuolto/sosiaaliala; Teollisuus/tuotanto; Julkishallinto/järjestöt
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
20.8.2019 11:00
Haku päättyy
6.9.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Heidi Martiala-Welin
Työpaikan numero
88170
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.